Antena Meniu Search
x

O adevărată DRAMĂ! Poveste unui bărbat care a stat aproape 40 DE ANI în ÎNCHISOARE, pentru o CRIMĂ pe care nu a comis-o! Reacţia sa atunci când a aflat că va fi ELIBERAT

Aproape 40 de ani de detenţie pentru o crimă pe care nu a comis-o! Este drama unui american, în vârstă de 53 de ani, care şi-a petrecut aproape întreaga viaţă după gratii, dintr-o greşeală. 

Aproape 40 de ani de detenţie pentru o crimă pe care nu a comis-o! Este drama unui american, în vârstă de 53 de ani, care şi-a petrecut aproape întreaga viaţă după gratii, dintr-o greşeală. 

Frederick Clay a fost arestat la vârsta de doar 16 ani. Un şofer de taxi a fost împuşcat mortal în timpul unei curse în Boston, iar doi martori la crimă au declarat că l-ar fi văzut pe Clay la locul faptei. A fost de ajuns ca Frederick să fie trimis după gratii pentru omor din culpă.

Frederick Clay a fost ajutat în tot acest timp petrecut în închisoare de către colegii de celulă, dar şi de avocaţii săi. Ei au fost cei care l-au sprijinit şi i-au ridicat moralul, sfătuindu-l să nu renunţe la a încerca să îşi dovedească nevinovăţia. 

Asta a şi făcut. Iar la aflarea veştii că este liber după 38 de ani de detenţie şi că va putea pleca, în sfârşit, acasă, Frederick Clay a fost extrem de emoţionat. 

“Ei bine, acesta a fost un moment mult așteptat. Au petrecut 38 de ani pentru ceva ce nu am făcut. Cred că sunt copleșit de emoții și mi-e puțin teamă”, a declarat, în lacrimi, Frederick Clay.

Acum că este liber, americanul spune că vrea să învețe cum este să trăiască într-o lume cu care nu a avut contact timp de 40 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » O adevărată DRAMĂ! Poveste unui bărbat care a stat aproape 40 DE ANI în ÎNCHISOARE, pentru o CRIMĂ pe care nu a comis-o! Reacţia sa atunci când a aflat că va fi ELIBERAT