Antena Meniu Search
x

Crimă ŞOCANTĂ la Sibiu! Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu un TOPOR ÎN CAP de cumnatul său!

Un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, după ce a fost lovit cu un topor în cap de cumnatul său. Totul s-a întâmplat în satul Rusciori din judeţul Sibiu, după ce victima a intervenit pentru a o salva pe sora sa din mâinile criminalului.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, după ce a fost lovit cu un topor în cap de cumnatul său.

Totul s-a întâmplat în satul Rusciori din judeţul Sibiu, după ce victima a intervenit pentru a o salva pe sora sa din mâinile criminalului.

Autorul crimei s-ar fi certat cu soția sa, sora victimei, la un botez din Sura Mică la care au fost împreună duminică seara. Bărbatul de 41 de ani a intervenit în favoarea femeii, bruscându-l pe cumnatul său. După ce s-a întors de la petrecere, fratele femeii s-ar fi  dus acasă la agresor cu mai multe persoane.

Când a ajuns acasă, bărbatul de 36 de ani a fost oprit de victimă în fața porții. Agresorul l-ar fi lovit pe bărbat în cap cu un topor, asta după ce l-a lovit pe un altul, fără urmări grave.

După ce a comis crima, suspectul a dispărut, însă a fost prins după aproximativ două ore de polițiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă ŞOCANTĂ la Sibiu! Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu un TOPOR ÎN CAP de cumnatul său!