Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 18 ani din Vaslui a ucis un bătrân pentru că nu i-a dat pensia. L-a înjunghiat de zece ori chiar de ziua lui 

Crima sângeroasă în localitatea vasluiană Ghermăneşti. Pentru că nu i-a dat pensia, un băiat de 18 ani a ucis un bătrân cu zece lovituri de cuţit.

de Redactia Observator

la 25.06.2018 , 14:57

Un băiat de 18 ani din Vaslui a ucis un bătrân pentru că nu i-a dat pensia. L-a înjunghiat de zece ori chiar de ziua lui Un băiat de 18 ani din Vaslui a ucis un bătrân pentru că nu i-a dat pensia. L-a înjunghiat de zece ori chiar de ziua lui - vremeanoua.ro

Crima sângeroasă în localitatea vasluiană Ghermăneşti. Pentru că nu i-a dat pensia, un băiat de 18 ani a ucis un bătrân cu zece lovituri de cuţit.

Nenorocirea a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 4.00. Tânărul Costică C. a pătruns în casa bătrânului Ion V., cu scopul de a-l jefui. I-a cerut bani, dar pentru că omul nu avea de unde să îi dea, criminalul l-a ucis.

L-a înjunghiat cu cuţitul de 10 ori, apoi l-a abandonat pe bietul om într-o baltă de sânge și s-a apucat să cotrobăie prin casă, după bani. 

Articolul continuă după reclamă

A fugit apoi de la locul faptei. 

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsuflețit a fost descoperit în jurul orelor 13.30, iar până la orele 21.00, polițiștii au reuşit să dea de urma individului. I-au găsit hainele murdare de sânge, aşa că, pus în fața probelor, și-a recunoscut fapta. 

Criminalul a fost reținut și va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Presa din Vaslui scrie că, în urmă cu aproape trei săptămâni, tânărul a mai încercat să pătrundă în casa unei femei din sat, în vârstă de 64 de ani, dar femeia a țipat și atacatorul a fugit. 

Din păcate, femeia și-a retras plângerea de la Poliție, iertându-l pe individ. 

Duminică, băiatul a atacat din nou. Bătrânul a fost ucis chiar în ziua în care împlinea 88 de ani. Fiica acestuia a aflat din Italia deapre tragedie şi vine acasă ca să-şi înmormânteze părintele. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un băiat de 18 ani din Vaslui a ucis un bătrân pentru că nu i-a dat pensia. L-a înjunghiat de zece ori chiar de ziua lui