Antena Meniu Search
x

Criminalul de la Spitalul Săpoca, izolat într-o cameră capitonată şi supravegheat de poliţişti

Criminalul de la Spitalul Săpoca a fost sedat după ce a comis crimele odioase, iar apoi a fost băgat într-o cameră capitonată pentru a fi izolat şi supravegheat de poliţişti.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.08.2019, 12:48

Criminalul de la spitalul Săpoca a fost sedat şi băgat la izolare după crimele odioase
Criminalul de la Spitalul Săpoca, izolat într-o cameră capitonată - Observator

Criminalul de la Spitalul Săpoca a fost sedat după ce a comis crimele odioase, iar apoi a fost băgat într-o cameră capitonată pentru a fi izolat şi supravegheat de poliţişti.

Bărbatul de 38 de ani, din comuna Săgeata (Buzău), a fost prins de poliţişti, la scurt timp după comiterea oribilelor crime, în curtea spitalului, în timp ce încerca să sară gardul de sârmă ghimpată.

Pentru că se afla într-o stare de psihoză şi era foarte violent, angajaţii spitalului Săpoca l-au sedat şi l-au băgat într-o cameră capitonată, cu o singură sursă de lumină.

Poliţiştii îl supraveghează non-stop pe suspect, iar acesta nu a fost încă audiat de procurorul care se ocupă de dosarul crimelor odioase pentru că este sedat.

Pe acelaşi subiect

Criminalul de la Săpoca, internat de două zile, a intrat în sevraj, noaptea trecută, atunci când a început să îşi lovească colegii de salon cu un stativ de perfuzii.

Crime odioase la spitalul Săpoca, în timp ce pacienţii dormeau

Ulterior, a intrat într-un alt salon şi a început să îi lovească pe pacienţi.

Patru oameni au murit, iar alţi 9 au fost grav răniţi.

Cei care au supravieţuit atacului sângeros au fost transportaţi la spitalele din Bucureşti pentru că spitalul din Buzău nu are secţie de neurochirurgie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Criminalul de la Spitalul Săpoca, izolat într-o cameră capitonată şi supravegheat de poliţişti