Antena Meniu Search
x

Criminalul din Timiş, căutat de sute de poliţişti după ce a făcut şase victime

Vestul ţării este din nou scena unor atacuri de o violenţă extremă. De 11 ore, sute de poliţişti nu au reuşit să prindă un criminal periculos, deşi este drogat, rănit şi desculţ. Bărbatul de 33 de ani a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, în Timiş.

de Redactia Observator

la 03.07.2019, 19:36

Vezi și

Vestul ţării este din nou scena unor atacuri de o violenţă extremă. De 11 ore, sute de poliţişti nu au reuşit să prindă un criminal periculos, deşi este drogat, rănit şi desculţ. Bărbatul de 33 de ani a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, în Timiş. Totul a început dimineaţă când a înjunghiat doi părinţi care făceau jogging în parc, în Făget: el a murit, ea e în comă. Atacurile au continuat în altă localitate, cu poliţiştii pe urme. Avem imagini surprinse de camerele de supraveghere, dar şi mărturia şocantă a uneia dintre victime.

Alarma s-a dat puţin după ora opt şi 10 minute dimneaţa, în tot vestul ţării. Într-un parc de la marginea oraşului Făget, avea loc unul dintre cele mai sângeroase atacuri din ultimii ani. 

Victimele - doi localnici, soţ şi soţie. Potrivit unor surse, părinţii fostei iubite a agresorului. Apropiaţii spun că i-ar fi interzis fetei să se mai vadă cu el. 

Ionel Boldea, criminalul din Timiş, este căutat de sute de poliţişti

Cei doi soţi veneau în fiecare dimineaţă în acest parc, unde alergau şi făceau sport pe aparate de fitness. Agresorul i-a atacat din senin. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele şi i-a înjunghiat cu un obiect ascuţit. Bărbatul de 56 de ani a murit pe loc, iar femeia a fost preluată în stare extrem de gravă, în comă.

Ionel Boldea are 33 de ani şi e cunoscut drept un individ violent şi extrem de periculos. În timpul cercetărilor de la locul crimei, ucigaşul făcea noi victime, alese la întâmplare. 

Din Făget, a fugit cu bicicleta până în localitatea Temereşti, situată la o distanţă de cinci kilometri. Pe traseu, a atacat alţi doi soţi şi o bătrână de aproximativ 80 de ani, pe care i-a lovit cu cruzime.

Bărbatul atacat pe drum spune că "s-a pus cu bâta pe nevastă-mea. Am coborât jos, m-am luat cu el la bătaie! În viaţa mea nu l-am văzut. Înainte de noi era o femeie, pe aia a nimicit-o". 

Criminalul a găsit o femeie bătrână în stradă, a bătut-o cu o bâtă şi se pare că ar fi şi înjunghiat-o, pentru că femeia a fost trimisă la Timişoara, la spital, în stare gravă.

Atacatorul a intrat apoi în curtea unor oameni, de unde a furat o maşină, cu care a mai lovit un bărbat. În timpul crizei de furie, camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce vandaliza un bar. 

Criminalul din Timiş a comis mai multe infracţiuni cu violenţă de-a lungul timpului

În imaginile surprinse la ora 8 şi 37 de minute, tânărul pare dezorientat şi rănit. Este dezbrăcat şi desculţ şi abia se poate ţine pe picioare. În Temereşti, poliţiştii l-au încolţit pentru prima oară. Dar nu au reuşit să-l prindă. Ar fi fugit chiar printre ei, spun martorii.

Au urmat ample operaţiuni de căutare. Forţe de ordine din tot vestul ţării au fost mobilizate, la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu o lună, în cazul lui Ionel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist. 

Ambii au fost căutaţi cu câini de urmă, drone şi un elicopter. Dar misiunile nu au dat rezultate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia atacată în parcul din Făget şi alţi doi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Timişoara. Ucigaşul este în continuare liber şi poate face noi victime. 

Bărbatul are un cazier lung. În 2016, a fost trimis în judecată pentru lovire, iar în 2017, a primit o amendă penală tot pentru violenţe. Şi totuşi, nu a fost condamnat niciodată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalul din Timiş, căutat de sute de poliţişti după ce a făcut şase victime