Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou a agresat doi gardieni, în spatele gratiilor! Magdalena Şerban cere să fie eliberată (Video)

Magdalena Şerban, femeia care a ucis cu sânge rece o tânără la metrou, împingând-o intenţionat în faţa trenului, a agresat doi gardieni, în spatele gratiilor.

Magdalena Şerban, femeia care a ucis cu sânge rece o tânără la metrou, împingând-o intenţionat în faţa trenului, a agresat doi agenţi supraveghetori, în spatele gratiilor.

Incidentul a avut loc la spitalul penitenciar Jilava, acolo unde Magdalena Şerban se află în arest preventiv.

În urma agresiunilor, femeia acuzată de omor s-a ales cu un nou dosar, de această dată pentru ultraj.

 Astăzi, Magdalena Şerban a fost adusă la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia ei la decizia de arestare preventivă.

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar, după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou a agresat doi gardieni, în spatele gratiilor! Magdalena Şerban cere să fie eliberată (Video)