Antena Meniu Search
x

Video Cristi vrea să facă o donație inedită primăriei din Roman, după ce a fost pus pe drumuri pentru două copii xerox

Donaţie inedită pentru Primăria municipiului Roman, din judeţul Neamţ. Un bărbat a depus o cerere pentru a dona instituţiei un copiator xerox. Acesta a luat decizia, după ce a fost pus pe drumuri pentru a face încă două copii xerox, pe lângă cele pe care le avea deja depuse la dosar.

de Angela Bertea

la 05.04.2023, 08:17

Vezi și

Angela Bertea: reporter Observator: Dacă ai nevoie de o copie şi nu reuşeşti să o faci la primărie, cea mai apropiată variantă ar fi xeroxul de peste drum. 

Cu asta s-a confruntat şi Cristian, care a mers la Primărie pentru că avea nevoie de un aviz. Chiar dacă era sigur că dosarul său este complet, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Cristian Vernica, localnic: M-a nemulţumit faptul că era o copie pe care putea să o facă doi paşi mai încolo. A zis că xeroxurile din incintă sunt doar pentru uz intern, nu sunt pentru public. 

După ce a fost pus pe drumuri, bărbatul a venit cu o soluţie. Pentru a veni în ajutorul celor care urmează să calce pragul Primăriei din Roman, s-a gândit să doneze instituţiei un copiator xerox. 

Pe acelaşi subiect

Cristian Vernica: Am zis cu cine trebuie să vorbesc ca să vin eu aici, şi să aduc un xerox, că până la urmă e 10 bani o copie xerox. Un xerox ca acesta e 100 de euro sau 150  de euro.

Cererea de donație e analizată de autoritățile locale

Chiar dacă bărbatul vrea să doneze în fiecare lună hârtie şi tuş pentru imprimantă, cererea sa este analizată de autorităţile locale.

Leonard Achiriloaei, primar Roman: Se va vedea exact care este procedura şi să vedem dacă este aparat nou sau nu este nou.

Localnicii privesc cu ochi buni iniţiativa bărbatului care a vrut să îi scape de drumurile făcute inutil. 

Cetăţeanul, care a vrut să facă o faptă bună, încă aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor locale ca să ştie dacă poate duce sau nu xeroxul la primărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cristi vrea să facă o donație inedită primăriei din Roman, după ce a fost pus pe drumuri pentru două copii xerox