Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu, primele declaraţii de la ieşirea din arest: 'N-are nicio treabă Poliţia cu cineva care abuzează de uniforma pe care o poartă'

Cristian Boureanu a făcut, în această dimineaţă, primele declaraţii despre scandalul în care a fost implicat, la ieşirea din sediul Poliţiei, acolo unde a fost pentru a semna controlul judiciar. Boureanu a comentat şi pe marginea scandalului similar în care a fost implicat un medic celebru.

Cristian Boureanu a făcut, în această dimineaţă, primele declaraţii despre scandalul în care a fost implicat, la ieşirea din sediul Poliţiei, acolo unde a fost pentru a semna controlul judiciar.

Boureanu a comentat şi pe marginea scandalului similar în care a fost implicat un medic celebru.

"Medicii fac aia, politicienii fac aia, poliţiştii fac aia. Nu! Poliţia e în foarte regulă. Un om, într-o noapte, un poliţist sau un medic de la un spital, sau un judecător, sau un procuror, sau un politician face de râs un sistem. În rest, imaginile vorbesc de la sine. N-are nicio treabă Poliţia cu se întâmplă într-o seară, într-un colţ de stradă cu cineva care abuzează de uniforma pe care o poartă", a declarat Cristian Boureanu la ieşirea din sediul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cristian Boureanu, primele declaraţii de la ieşirea din arest: 'N-are nicio treabă Poliţia cu cineva care abuzează de uniforma pe care o poartă'