Antena Meniu Search
x

Video Cristian, dispărut acum o lună pe Lacul Siutghiol, a fost găsit mort. El şi prietenul lui au ieşit cu barca la pescuit şi nu s-au mai întors

Deznodământ tragic în cazul celor doi prieteni pescari dispăruţi, în urmă cu mai bine de o lună, pe Lacul Siutghiol din Constanţa. Cristian, cel mai tânăr dintre cei doi, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit mort în această dimineaţă. Un cetățea a văzut trupul bărbatului plutind pe lac și a sunat la 112.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.02.2024, 15:50

Vezi și

Uniţi de aceiaşi pasiune, Cristian şi Florin nu au stat prea mult pe gânduri atunci când au plecat la pescuit. În seara zilei de 7 ianuarie, cei doi prieteni de 22 şi 29 de ani s-au întâlnit în zona localităţii Ovidiu, iar de acolo au ieşit cu barca în larg. Nu au mai fost văzuţi de atunci.

În această dimineață, un apel la 112 anunța că o persoană se afla în apă, mai exact plutea pe Lacul Siutghiol. "Am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă la 112 să intervenim pe Lacul Siutghiol, acolo unde un cetăţean a observat o persoană înecată care plutea pe lac. La faţa locului am intervenit cu un SMURD C1, o autospecială stingere şi o ambarcaţiune de la Detaşamentul Palas. Persoana înecată, de sex masculin, cu vârstă intre 35-40 ani, a fost scoasă la mal de colegii mei şi predată echipajelor din cadrul IPJ Constanţa", a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Ulterior, fratele pescarului încă dispărut, a confirmat că trupul neînsuflețit aparține lui Cristian, în vârstă de 22 de ani, unul dintre cei doi prieteni dispăruți pe 7 ianuarie.

Ce spune IPJ Constanța

Pe acelaşi subiect

"La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că în Lacul Siutghiol se află un cadavru. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat. Cadavrul a fost scos din apă de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța.

Ca urmare a cercetărilor efectuate intr-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliției au identificat persoana găsită, la data de 16 februarie a.c., în Lacul Siutghiol. În cauză s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 22 de ani. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul acestuia".

Reamintim că pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în cursul serii de duminică, 7 ianuarie a.c., să intervină în zona Lacului Siutghiol, între Ovidiu și Palazu Mare, pentru căutarea a doi pescari, Florin, în vârstă de 29 de ani, și Cristian, în vârstă de 22 de ani. Militarii au recuperat barca şi mai multe plase de pescuit din lac, dar bărbaţii nu au fost găsiți. 

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Cristina Niță -

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cristian, dispărut acum o lună pe Lacul Siutghiol, a fost găsit mort. El şi prietenul lui au ieşit cu barca la pescuit şi nu s-au mai întors