Antena Meniu Search
x

Cristiana a murit nevinovată, la numai 13 ani, spulberată pe o trecere de pietoni

Cristiana Maria Şerban, o fetiţă în vârstă de numai 13 ani, din Giurgiu, şi-a pierdut viaţa într-un spital din Bucureşti, după ce a fost spulberată de o maşină, pe o trecere de pietoni.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.11.2019, 12:08

Cristiana Maria Şerban, o fetiţă în vârstă de numai 13 ani, din Giurgiu, şi-a pierdut viaţa într-un spital din Bucureşti, după ce a fost spulberată de o maşină, pe o trecere de pietoni.

Tragedia s-a produs marţi, 5 noiembrie 2019, în zona magazinului 'Milan' de pe strada Negru Vodă din Giurgiu.

Cristiana, elevă a Şcolii Gimnaziale 'Academician Marin Voiculescu' din Giurgiu, a fost spulberată de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, aflat la volanul maşinii, nu a observat-o la timp pe fată şi a lovit-o în plin.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, Cristiana Maria Şerban a suferit răni foarte grave la cap şi a fost transferată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Din nefericire, noaptea trecută, Cristiana a pierdut lupta, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă.

Cristiana, fetiţa nevinovată ucisă la numai 13 ani într-un accident în Giurgiu

Mesajul Primăriei Giurgiu după accidentul în care a murit Cristiana

Moartea Cristianei a adus multă tristeţe în comunitatea din Giurgiu, fetiţa fiind cunoscută ca un copil foarte bun şi o prietenă de nădejde.

Primăria Giurgiu a postat, astăzi, pe Facebook, un mesaj referitor la accidentul în care Cristiana şi-a pierdut viaţa.

"Cu multă tristeţe am aflat de tragedia provocată de accidentul rutier din ziua 05.11.2019, în urma căruia şi-a pierdut viaţa eleva noastra Şerban Cristiana Maria.

În aceste momente de mare durere pentru familie, rude, prieteni şi colegii de clasa a celei ce nu mai este printre noi, suntem alături de cei aflaţi în suferinţă şi ne rugăm lui Dumnezeu să-i întărească pe cei îndoliaţi si adresăm acestora cuvântul unor mame (învăţătoare, profesoare) şi taţi (profesori) de compasiune şi de alinare sufletească.

De asemenea, revenim cu rugămintea noastră şi reînnoim apelul nostru către instituţiile publice Primaria Municipiului Giurgiu, Poliţia Locală, Poliţia Judeţeană si celelalte instituţii abilitate să ia toate măsurile necesare (eliberarea trotuarelor de acces către şcoală, semnalizarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni) pentru prevenirea unor asemenea tragedii.

Rugăm pe toţi învăţătorii, profesorii si diriginţii să ia foarte în serios educaţia rutieră la clasele domniilor lor, ştiind că elevul de azi poate fi şoferul de mâine. Nu în ultimul rând ne adresăm tuturor elevilor să acorde importanţa cuvenită asigurării vieţii lor în şcoală şi în afara şcolii pentru preveninerea unor asemenea tragedii. Să unim educaţia cu fapta de constientizare a educaţiei, începând cu acea trecere de pietoni", se arată în postarea primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cristiana a murit nevinovată, la numai 13 ani, spulberată pe o trecere de pietoni