Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cruzime fără margini. Copil de 10 ani din Galaţi, bătut cu un bici din sârmă de vărul şi naşul lui

Caz revoltător, cu puternic impact emoţional, petrecut într-o localitate din Galaţi. Un copil în vârstă de 10 ani a fost bătut cu un bici de sârmă de doi bărbaţi. Băiatul se află acum în grija medicilor, la spital.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.05.2024 , 13:39

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile şi ar fi pornit de la faptul că cel mic, în vârstă de 10 ani, ar fi speriat un cal care se afla la păscut, pe malul unui râu. Vărul său, în vârstă de 30 de ani, împreună cu naşul său de botez, în vârstă de 60 de ani, l-au ademenit în curtea unei gospodării.

Un localnic care trecea întâmplător prin zonă l-a salvat de chin

Acolo, naşul l-a ţinut pe copil ca să nu poată fugi, în timp ce vărul său l-a lovit cu bestialitate de mai multe ori peste spate şi peste picioare cu un bici făcut din sârmă. La un moment dat, un localnic care trece prin zonă a auzit strigătele disperate ale copilului şi i-a sărit în ajutor.

Vezi și

S-a sunat la 112, iar copilul a ajuns de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar cei doi bărbaţi au fost reţinuţi. Faptele pentru care sunt acuzaţi sunt de lipsire de libertate în formă agravantă, loviri şi alte violenţe sub formă agravantă, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Copilul provine dintr-o familie modestă. E crescut de bunică, tatăl munceşte cu ziua, iar mama i-a murit în urmă cu 8 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cruzime fără margini. Copil de 10 ani din Galaţi, bătut cu un bici din sârmă de vărul şi naşul lui