Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nervos pe şoferi, un bărbat din Vaslui a umplut şoseaua de cuie. Maşinile au făcut pană una după alta

Un bărbat din Vaslui s-a enervat atât de tare pe şoferii care ar fi circulat cu viteză pe o şosea din Mihăileni, încât a decis să se răzbune.

de Redactia Observator

la 15.11.2018 , 17:41

Vasluian arunca zeci de cuie pe sosea, masinile fac pana Vasluian arunca cuie pe sosea, mai multe masini fac pana

Un bărbat din Vaslui s-a enervat atât de tare pe şoferii care ar fi circulat cu viteză pe o şosea din Mihăileni, încât a decis să se răzbune.

El a împrăştiat zeci de cuie de-a lungul şoselei, mai multe maşini făcând pană pe porţiunea respectivă de drum, doar şansa făcând să nu se întâmple o tragedie.

Fapta a fost descoperită după ce o tânără în vârstă de 20 de ani şi un bărbat în vârstă de 64 de ani, ambii din comuna Mihăileni, i-au anunţat pe poliţişti că şi-au distrus anvelopele de la maşini pe porţiunea respectivă de drum, din cauza cuielor.

Articolul continuă după reclamă

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că respectivele cuie au fost aruncate pe drumul public în mod intenţionat de către un bărbat în vârstă de 52 de ani.

Anchetatorii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Nervos pe şoferi, un bărbat din Vaslui a umplut şoseaua de cuie. Maşinile au făcut pană una după alta