Antena Meniu Search
x

Galerie foto Răsturnare de situație în cazul accidentului din Cluj-Napoca în care a fost implicat Culiță Sterp. Manelistul este cercetat și pentru conducere sub influența drogurilor

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Cluj-Napoca în care a fost implicat Culiță Sterp. Pe lângă conducerea sub influența alcoolului, trecerea pe roșu și fuga de la locul accidentului, manelistul este cercetat acum și pentru conducere sub influența drogurilor. 

de Monica Palade

la 22.11.2022, 15:57

Anchetatorii evită să spună rezultatul probelor IML, dar au confirmat că extind cercetările și pentru conducerea sub influența drogurilor, fără a lua și altă măsură preventivă, informează reporterul Observator Alex Prunean. "Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", se arată în comunicatul oficial.

A băut și a fugit de la locul accidentului

Pe 17 noiembrie, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident în centrul Clujului. Cântărețul de petrecere s-a urcat beat la volan, a trecut pe roşu şi s-a izbit în plin de un alt autoturism. După accident, cântăreţul a fugit de la locul faptei. Totul a fost însă surprins de camera de bord a unui autoturism din spate. Cântăreţul a fost găsit rapid de poliţişti într-o toaletă ecologică, iar în urma testării i-au descoperit o concentraţie de 0.71 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. Victima, un bărbat de 32 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare, în timp ce Culiţă Sterp s-a ales cu dosar penal. 

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil. Cântărețul se afla în maşină alături de o domnişoară cu care filmase în urmă cu câteva ore noul său videoclip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul accidentului din Cluj-Napoca în care a fost implicat Culiță Sterp. Manelistul este cercetat și pentru conducere sub influența drogurilor