Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a ajuns o superstiţie să modifice structura sălilor unui teatru din Sibiu. Unii spectatori nici nu voiau să audă

Fără scaunul cu numărul 13 la teatru! Superstiţie sau nu, oamenii ţin cont cu stricteţe de ceea ce se spune despre acest număr şi refuză să aibă legătură cu orice ţine de el. Tocmai de aceea, reprezentanţii Teatrului pentru Copii şi Tineret "Gong" din Sibiu au modificat structura sălilor de spectacol și au eliminat toate locurile notate cu 13.   

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 08:56

Iniţiativa a fost luată după ce conducerea teatrului a primit mai multe reclamaţii din partea spectatorilor. Aceştia anunţau că nu vor să se așeze pe locul cu numarul 13 pentru că... ar aduce ghinion.

"Pentru a evita orice disconfort creat de aşezarea publicului în sală am hotărât că e mai simplu să evităm rândurile cu numărul 13, precum şi locurile notate cu acest număr", a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Dacă unii oameni iau foarte în serios superstiţia cum că numărul 13 aduce ghinion, la polul opus sunt cei care nu cred în astfel de lucruri şi  consideră că iniţiativa teatrului este una... banală. "Nu sunt superstiţioasă pentru mine personal 13 este doar o altă cifră deci şi dacă aş fi luat bilet şi stăteam pe rândul 13 sau pe scaunul 13 tot acelaşi lucru era". 

Vezi și

Astfel, conducerea speră că această schimbare va încuraja mai mulți oameni să vină la spectacole, fără teama că superstițiile le-ar putea strica seara şi se vor bucura cu adevărat de spectacole. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Cum a ajuns o superstiţie să modifice structura sălilor unui teatru din Sibiu. Unii spectatori nici nu voiau să audă