Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum a fost prinsă o femeie care a vrut să-și șantajeze fostul iubit arab. Clujeanca i-a cerut o avere ca să nu publice poze compromițătoare

O femeie din Cluj s-a gândit că se poate îmbogăţi peste noapte, şantajându-şi fostul iubit arab cu imagini indecente. Bărbatul, care nu mai locuieşte în România, nu a intrat însă în jocul femeii şi a anunţat poliţia.

de Alex Prunean

la 19.11.2021 , 13:48

Bărbatul, cetăţean al unei ţări arabe, fusese stabilit o perioadă în România, în urmă cu mai mulţi ani. Atunci a cunoscut-o pe clujeanca de 48 de ani, cu care ar fi avut şi o scurtă relaţie. Cei doi au întrerupt legătura în urma cu doi ani, când bărbatul s-a întors în ţara natală, unde s-a şi căsătorit.

Clujeanca şi-a amintit de câteva fotografii indecente pe care arabul i le-a trimis atunci când cei doi erau împreună şi a decis să îl şantajeze. I-a scris un mail prin care i-a cerut 150.000 euro pentru a nu face publice acele fotografii. Din ţara sa, bărbatul a contactat poliţia de la noi, care a pus la cale un flagrant.

Femeia a fost săltata în momentul în care urma să primească prima tranşă de bani, 20.000 euro. I-au fost ridicate din casă şi două laptopuri, un calculator şi alte bunuri care ar putea ajuta în anchetă, iar mai apoi a fost reţinută pentru 24 de ore. Procuroul de caz a decis însă că poate fi eliberată sub control judiciar, cu toate că există riscul ca aceasta să publice imaginile respective. 

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Cum a fost prinsă o femeie care a vrut să-și șantajeze fostul iubit arab. Clujeanca i-a cerut o avere ca să nu publice poze compromițătoare