Antena Meniu Search
x

Un tânăr ieşean şi-a stors de bani sora vitregă, cu imagini compromiţătoare găsite în contul de Facebook al fetei

Un tânăr de 19 ani, din Iaşi, a fost reţinut de poliţişti pentru şantaj, acces ilegal la un sistem informatic şi violarea corespondenţei, după ce a intrat în Facebook-ul surorii sale vitrege şi a descărcat imagini compromiţătoare cu fata.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.01.2021, 14:04

Un tânăr de 19 ani s-a gândit să facă rost de bani şantajându-şi sora vitregă cu poze găsite în mesajele fetei, de pe Facebook - Profimedia Images / Imagini de arhivă

I-a cerut bani să nu facă pozele publice

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi accesat fără drept contul unei tinere, de pe o reţea de socializare, iar ulterior i-ar fi transmis acesteia un mesaj prin care i-ar fi solicitat bani pentru a nu distribui fotografii compromiţătoare în care ar fi apărut aceasta. 

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, acesta fiind condus la audieri. 

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 12 ianuarie a.c., tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un tânăr ieşean şi-a stors de bani sora vitregă, cu imagini compromiţătoare găsite în contul de Facebook al fetei