Antena Meniu Search
x

Puşcarie pentru un braşovean care şi-a şantajat fosta iubită să se culce cu el până îi năştea actuala iubită

Un tânăr din Braşov a şantajat o tânără să continue să se culce cu el, până când iubita sa va naşte. El avea imagini compromiţătoare cu tânăra, pe care le făcuse în timpul întâlnirilor dintre cei doi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.08.2020, 13:51

Bărbatul avea poze şi înregistrări video cu victima
Un bărbat din Braşov a şantajat o tânără să-i fie amantă - Profimedia Images/Foto de arhivă

Timp de un an de zile a durat relaţia celor doi, fără ca tânăra să ştie, susţine ea, că el avea o relaţie de lungă durată cu o altă femeie, cu care locuia şi de la care aştepta un copil.

Lovită în crunt în sentimente, tânăra susţine că a decis să rupă orice legătură cu bărbatul, spunându-i acestuia că nu doreşte să îl mai vadă.

Doar că, tânărul dorea să o vadă în continuare. Atât de tare, încât s-a folosit şi de şantaj, ca să ajungă din nou în braţele amantei.

El salvase într-un telefon mai multe înregistrări şi fotografii cu amanta, pe care le făcuse cu acordul tinerei, se arată în sentinţă.

"Fotografiile şi filmuleţele au fost făcute pentru noi, cu acordul meu, dar fără a avea permisiunea de a le divulga în altă parte", a mărturisit femeia, în instanţă.

Ea a cedat insistenţelor şi a acceptat să se întâlnească cu bărbatul, dar i-a impus acestuia să şteargă toate fotografiile şi filmuleţele de faţă cu ea, lucru pe care acesta l-a făcut, fiind apoi răsplătit cu o noapte de amor.

Însă, Instanţa notează că bărbatul a continuat să insiste cu şantajul, precizând că mai are alte fotografii şi filmuleţe şi că singura lui condiţie este ca tânăra să-i satisfacă dorinţele până când naşte actuala iubită.

Pentru că femeia nu a cedat, el a publicat toate datele pe un site pentru adulţi.

Ulterior, tânăra l-a reclamat la Poliţie şi acesta a fost recent condamnat la 3 ani de puşcărie cu executare şi la plata a 100.000 de lei despăgubiri, pentru femeia şantajată.

Sentinţa nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Puşcarie pentru un braşovean care şi-a şantajat fosta iubită să se culce cu el până îi năştea actuala iubită