Antena Meniu Search
x

Video Cum a încercat mama lui Vlad Pascu să îşi scape fiul criminal de puşcărie. SURSE: chiar ea se ocupa să îi cumpere drogurile

Vlad Pascu, şoferul drogat din 2 mai, declanşează "Operaţiunea Hidra". Părinţii, amicii cu care se droga şi dealerii lui au ajuns cu toţii la audieri, iar casele lor au fost scotocite de anchetatori. Iar cazul e tot mai şocant de la zi la zi: mama individului i-ar fi şantajat şi ameninţat prietenii pentru a-l elibera, tatăl său a dat cu scuterul peste jurnalişti, iar dealerul lui face legea în oraş, intră în Spitalul Floreasca să fure medicamnte. În prima declaraţie publică după ce a luat două vieţi, Vlad Pascu spune că îi pare rău.  

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 14.09.2023, 19:48

Vezi și

Reporteri-Vlad Pascu: Eşti conştient de ce ai făcut? Ce regrete ai? Ai omorât doi copii nevinovaţi!

- Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Nu pot să dau timpul înapoi!

Reporteri - mama lui Vlad Pascu: E adevărat că aţi şantajat?

Cum a încercat mama lui Vlad Pascu să îşi scape fiul criminal de puşcărie

Pe acelaşi subiect

Familia Pascu s-a reunit azi în faţa procurorilor DIICOT. La aproape o lună de când s-a urcat drogat la volan şi a ucis doi tineri în 2 mai, Vlad Pascu a spus ceva despre ce a făcut. 

Cu cătuşe, flancat de poliţişti şi luptători înarmaţi de la trupele speciale, Vlad Pascu a fost adus de la arestul din Constanţa, la sediul DIICOT. 

Vlad Pascu: Îmi asum...Îmi pare foarte rău și nu am ce să spun. 

Prima apariţie publică a părinţilor săi a fost tot azi la sediul procurorilor antimafia. Mama lui e acuzată că ar fi încercat să-i şantajeze şi chiar i-a ameninţat pe amicii fiului său, martori în dosar. Totul pentru a obţine elibererea lui Vlad Pascu. Patru proprietăţi ale familiei Pascu, evaluate la milioane de euro, au fost scotocite astăzi de anchetatori. În una din case poliţiştii au găsit inclusiv muniție. Mama individului a fost dusă sub escortă la audieri. Surse din anchetă spun că Miruna Pascu nu doar că ştia că fiul ei se droghează, ba chiar îi cumpăra diverse pastile de xanax ori alte medicamente cu acelaşi efect şi le împărţea în gaşca lui. 

Reporteri- Vlad Pascu: - Au încercat părinţii tăi să cumpere....Mama ta a încercat să ameninţe martori să nu depună mărturie împotriva ta?

- Nu ştiu!

În faţa anchetatorilor a ajuns şi tatăl lui Vlad Pascu. A venit pe scuter, cu o atitudine sfidătoare şi un zâmbet larg pe faţă. 

La ieşirea din sediul DIICOT, tatăl şoferului drogat a făcut un gest şocant. A dat cu scuterul peste jurnalişti. Familia lui Pascu deţine peste 300 de case şi businesuri de milioane de euro. Cei care îi cunosc vorbesc şi de legături cu lumea interlopă - clanul Cămătarii. 

DATA: 20 AUGUST

Avocata: Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei şi îi dau copilului să se drogheze. Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat.

Vlad Pascu: Pe numele meu există în momentul de faţă businessuri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi dacă faceţi foamea cu pateu toată viaţa!

Tatăl lui Vlad Pascu în cursă: Mă bagi dracu...Sărim în podul ăsta, Las-o uşor.

Am sărit în aer, eşti nebun?

Pe podul ăla.

M-am albit la faţă. Domnul Pascu e de vină.

Las-o uşor că sărim pe autostradă direct.

La aproape o lună de la accident, procurorii au refăcut reţeaua de consumatori şi traficanţi din cazul Pascu. Operaţiunea poartă numele de cod Hidra. 

Tudor Duma, zis Maru, prietenul apropiat al lui Pascu, era dealur-ul principal în acest cerc select. Potrivit poliţiştilor, procura stupefiantele de pe internet şi le vindea la petrecerile organizate de şoferul ucigaş. Doi fraţi din sectorul 4 se aprovizionau constant de la Tudor Duma, care la rândul lor vindeau mai departe substanţele interzise.  La audieri au ajuns si cei patru tineri cu care Vlad pascu s a drogat în noaptea accidentului

Prieteni Vlad Pascu-reporteri: Nu consum droguri, nu consum nimic!

- De ce aveai săbii şi cuţite acasă? Eşti colecţionar de droguri şi cuţite?

- Nu sunt pentru mine!

- Te drogai împreună cu el? De unde luaţi drogurile? De ce te-au chemat? Eşti suspectat sau acuzat? Nu am treabă! 

Avocata-reporteri: Deci, am spus potoliţi-vă! Băi, aveţi un pic de respect pentru avocaţi! Nesimţiţilor!

- Regreţi ce ai făcut?

- Nu a făcut nimic, idioţilor!

- A fost drogat sau nu?

- Nu!

- Nici măcar nu făcea parte din anturajul lui Vlad Pascu! A fost acolo dintr-o întâmplare, copilul a fost audiat, este a 5-a oară când este audiat exclusiv ca martor din consumator de droguri.

- În noaptea aia cu accidentul?

- Exact!

Cristina Filip, reporter Observator: Un anturaj format din tineri ce provin tot din familii influente şi înstărite, după cum spun chiar poliţiştii. Deşi aveau bani tinerii care au între 18 şi 20 de ani se ocupau cu traficul de droguri periculoase în Bucureşti şi pe litoral. Vindeau stupefiante de toate felurile, de la canabis, ecstasy, MDMA, cocaină până la  droguri sintetice în resturante şi cluburi de lux.

În timpul percheziţiilor, la dealeri ofiţerii au găsit un pachet uriaş de droguri, dar şi o colecţie de arme. 

Prieten Pascu: Eu sunt pericol public!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum a încercat mama lui Vlad Pascu să îşi scape fiul criminal de puşcărie. SURSE: chiar ea se ocupa să îi cumpere drogurile