Antena Meniu Search
x

Video "Bă, eu sunt pericol public". Maru, prietenul lui Vlad Pascu, se afişează în poze cu săbii şi cuţite sau sfidând poliţiştii. Cine sunt dealerii lor

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a comis cumplitul accident din staţiunea 2 Mai după ce s-a urcat la volan deşi consumase mai multe tipuri de droguri spune că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Sunt primele declarații făcute de Pascu după tragedia în care au murit doi tineri şi alţi trei au fost răniţi. Declaraţia a fost făcută la sediul DIICOT, unde Vlad Pascu a fost adus la audieri pentru o nouă anchetă deschisă de procurori care-i vizează pe prietenii săi, bănuiţi de consum şi trafic de droguri. Numită de procurori Operaţiunea Hidra, ancheta se desfăşoară pe două planuri, unul e legat de droguri, altul o vizează pe mama lui Vlad Pascu, care este suspectată că ar fi încercat să şantajeze martorii din dosarul fiului său

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 13:29

Vezi și

Dealerii ar fi doi fraţi de la care Tudor Duma, un apropiat al lui Vlad Pascu, cumpăra frecvent droguri pe care le ducea în apartamentul în care locuia şi acolo le consumau împreună. Dosarul în care se fac cercetări pentru trafic intern de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu a fost deschis după ce, înaintea accidentului din 2 Mai, în maşina lui Vlad Pascu a fost găsită o ţigaretă cu canabis, dar şi un plic care conţinea mai multe pastile.

Mama lui Vlad Pascu a fost adusă şi ea la DIICOT, împreună cu soţul său

Este deschis şi un dosar penal care o vizează pe mama lui Vlad Pascu, potrivit anchetatorilor Miruna Pascu ar fi încercat să îi şantajeze pe martorii accidentului din 2 Mai, în care au murit doi tineri şi alţi câţiva au fost răniţi. I-ar fi şantajat pe martori în aşa fel încât să nu povestească anchetatorilor ce s-a întâmplat, şi dimpotrivă, să facă declaraţii în favoarea fiului său Vlad Pascu. La audieri au ajuns în această dimineaţă atât Vlad Pascu, cât şi tânărul Tudor Duma, cunoscut drept Maru, dar şi părinţii lui Vlad Pascu, Miruna şi Mihai sunt audiaţi de procurorii anti-mafia. 

- Ce fel de droguri consumai? Erai cu dealerul tău în seara respectivă?

Pe acelaşi subiect

- Îmi pare foarte rău şi nu am ce să spun ca să pot să ajut cu ceva!

- De unde te aprovizionai cu droguri? Tatăl tău ştia că tu te droghezi?

Vlad Pascu, doar vârful aisbergului unei grupări de puşti de bani gata

Vlad Pascu a fost adus la audieri, la DIICOT, din arestul poliţiei de la Constanţa. Anchetatorii spun că băiatul de 19 ani, acuzat pentru moartea a doi studenţi, este doar vârful aisbergului unei grupări de puşti de bani gata, din familii înstărite. Pentru unii, drogurile erau o marfă folosită şi transformată într-o sursă de bani. Mascaţii au intrat dimineaţă în locuinţele lor. 

Unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, Duma Tudor, zis Maru a fost adus şi el de mascaţi, la audieri. 

- L-ai alimentat pe Vlad Pascu, cu droguri?

- Doi oameni au murit…

- De ce aveai săbii şi cuţite acasă?

- Uşor, uşor, uşor! Nu mai împingeţi!

- Pentru că sunt colecţionar!

- Eşti colecţionar de droguri şi de cuţite?

- Ia mâna de pe mine, băi!

- Cine ţine mâna pe tine? Te ţine jandarmul!

- Doi copii au murit din cauza drogurilor pe care le dădeai! Îţi pare rău?

Maru a ironizat accidentul în care prietenul său a ucis doi tineri

Maru afişa aceeaşi atitudine sfidătoare şi în filmuleţele pe care le posta pe reţelele de socializare. În multe imagini se afişează cu cuţite sau alte arme albe sau sfidând poliţiştii. Într-o postare, tânărul chiar ironiza accidentul în care prietenul său, Vlad Pascu a ucis doi tineri: "Să moară băieţii! Mamă, sunt beat rău de tot! Aici pe Otopeni! Aţi înţeles?! Care aţi fugit de la locul accidentului? Băi, să ştiţi că nu vă cheamă Vlad Pascu! Aţi înţeles? Bă, eu sunt pericol public şi când nu sunt la volan!"

Procurorii au aflat că în noaptea accidentului de la 2 Mai, patru tineri vizaţi de ancheta DIICOT, erau cazaţi în acelaşi hotel cu Vlad Pascu. Anchetatorii spun că reţeaua din care făceau parte tinerii furniza droguri la petrecerile de pe litoral şi din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Bă, eu sunt pericol public". Maru, prietenul lui Vlad Pascu, se afişează în poze cu săbii şi cuţite sau sfidând poliţiştii. Cine sunt dealerii lor