Antena Meniu Search
x

Cum a încercat să recupereze un tânăr banii pierduţi la păcănele. Băgase 1.000 de euro la aparate, dar s-a ales cu "datorii" şi mai mari

Un tânăr de 24 de ani care ar fi pierdut la aparte suma de 1.000 de euro a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei tâlhării. Polițiștii l-au amendat cu 1.000 de lei.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 18:05

Pierduse banii "furaţi" la aparate - Arhivă (scop ilustrativ)

Un tânăr de 24 de ani din Năeni a sesizat, marți, prin apel la 112 faptul că în jurul orei 20.30, în timp ce se afla pe o stradă în municipiul Buzău, a fost deposedat prin violență de 1.000 euro de către o persoană necunoscută.

Pierduse banii "furaţi" la aparate

Polițiștii deplasați la fața locului au demarat cercetările specifice pentru clarificarea împrejurării producerii evenimentului, identificării şi depistări agresorului.

„Cu ocazia probatoriului administrat în cauză a rezultat că infracțiunea de tâlhărie sesizată nu se confirmă, iar apelantul a precizat că, în cursul acelei zile, a jucat la aparatele atribuitoare de câștiguri suma respectivă”, arată IPJ Buzău.

Amendă de 1.000 de lei

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei. Poliția Buzău anunță că, de la începutul anului, la nivelul unităţii au fost primite 586 de apeluri false, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 512.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum a încercat să recupereze un tânăr banii pierduţi la păcănele. Băgase 1.000 de euro la aparate, dar s-a ales cu "datorii" şi mai mari