Antena Meniu Search
x

Video Cum a reuşit un bărbat din Braşov să distrugă 56 de maşini "dintr-un foc". Vecinii au sunat la poliţie abia după ce s-au dezmeticit

Un bărbat din Braşov, băut bine, a reuşit să distrugă - într-o singură noapte - nu mai puţin de 56 de maşini. Individul a rupt o mulţime de oglinzi şi a zgâriat maşinile parcate pe mai multe străzi din oraş. Unul dintre păgubiţi a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile. Poliţiştii şi jandarmii l-au găsit imediat pe individ.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.05.2022, 09:00

Vezi și

Brașoveanul a petrecut până la ora 4 dimineaţa în club, iar în drum spre casă, beat fiind, a început să lovească toate autoturismele întâlnite în cale. A lovit nemilos cu pumnii şi picioarele oglinzile, stopurile şi chiar portierele maşinilor. Bărbatul de 44 de ani a avariat maşini pe nu mai puţin de 6 străzi din municipiul Braşov. Aceasta este una dintre ele. Martorii spun că omul era băut şi că s-a rănit în timpul atacurilor.

Vecinii, treziţi la 5 dimineaţa de zgomotele de pe stradă, au anunţat imediat poliţia. "În temeiul sesizării au fost direcționate echipaje de poliție și jandarmi, persoana în cauză fiind depistată la scurt timp de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și condusă la sediul unității de Poliție, unde a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani, din municipiul Brașov", a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cum a reuşit un bărbat din Braşov să distrugă 56 de maşini "dintr-un foc". Vecinii au sunat la poliţie abia după ce s-au dezmeticit