Antena Meniu Search
x

Video Cum a scăpat Ionel Arsene de extrădarea în România. Avocaţii ar fi motivat că în ţară este supus unui "tratament inuman"

Fostul baron PSD a scăpat, pentru moment, de extrădare! Curtea de Apel din Bari a dispus suspendarea mandatului european de arestare a lui Ionel Arsene pe motiv că starea psihică a fostului baron PSD l-ar putea face să se sinucidă dacă ar fi extrădat în România. 

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 08:30

Vezi și

Decizia vine după ce avocaţii lui Ionel Arsene au sesizat CEDO că în ţară i s-ar încălca dreptul la viaţă şi ar fi supus la tratamente inumane. De asemenea, avocaţii au format şi o cerere prin care cer suspendarea deciziei de extrădare în ţară.  

În continuare va fi făcută o expertiză prin care se va constata dacă baronul suferă într-adevăr de tulburări psihice severe. În 10 martie 2023, Ionel Arsene a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare cu executare, într-un dosar de corupție. Arsene a părăsit țara înainte de pronunțarea sentinței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cum a scăpat Ionel Arsene de extrădarea în România. Avocaţii ar fi motivat că în ţară este supus unui "tratament inuman"