Antena Meniu Search
x

Video Cum a scăpat un şofer beat din Galaţi de dosar penal, după ce a fost găsit dormind în maşină, în intersecţie. Poliţiştii n-au avut ce să-i facă

Un bărbat a fost găsit dormind într-o maşină oprită în apropierea unei intersecții a strazii Ionel Fernic cu Drumul Viilor din municipiul Galați, în jurul orei 11:00. Poliţiştii au aflat că maşina era acolo încă de la primele ore ale dimineţii.

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 14:46

Vezi și

Un şofer de autobuz a sunat la Poliţia Locală, pentru că autoturismul încurca circulaţia în zonă, iar poliţiştii s-au deplasat pentru a investiga situaţia. În maşină se afla un bărbat în stare evidentă de ebrietate. Din imagini se poate observa că bărbatul este atât de beat încât abia mai poate să ridice mâinile, ca să caute documentele cerute de poliţişti, însă oamenii legii nu au putut concluziona că bărbatul a condus beat, chiar dacă acesta a încercat să plece cu maşina, atunci când au venit poliţiştii. Aşa că l-au lăsat să plece acasă.

Şofer beat şi recalcitrant lăsat să plece acasă de poliţişti

"În jurul orei 11:00, un barbat dormea într-un autoturism staționat pe partea carosabilă în apropierea unei intersecții a strazii Ionel Fernic cu Drumul Viilor din municipiul Galați, autoturism care însă încurca circulația rutieră în acea zonă pentru autobuze. Un șofer de autobuz a sunat la Poliția Locală, iar echipajul ajuns la fața locului a solicitat prezența și unui echipaj de la Biroul Poliției Rutiere Galați, deoarece persoana se afla în stare vădită de ebrietate, iar când a fost trezit din somn, intenționa să pornească autoturismul și să plece din acel loc. A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat în varsta de 39 ani din localitatea Smârdan, județul Galați", informează poliţiştii.

Oamenii legii spun că nu s-a putut stabili dacă bărbatul a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolui, întrucât martorii oculari, printre care și șoferii de autobuz au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineții.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la fața locului și l-au luat acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cum a scăpat un şofer beat din Galaţi de dosar penal, după ce a fost găsit dormind în maşină, în intersecţie. Poliţiştii n-au avut ce să-i facă