Meniu
Search
x

Video Cum arată un buncăr din cele 1.200 din Bucureşti: plin de gândaci, fără grupuri sanitare sau chiar fără curent. România are peste 4.000 de astfel de adăposturi

Cei care nu au părăsit Ucraina s-au adăpostit pe unde au putut de atacurile ruseşti. Femei, copii, bărbaţi, mulţi s-au înghesuit noaptea trecută în staţiile de metrou. Cum totul se petrece la doi paşi de noi, la hotarele României, nu putem să nu ne întrebăm şi cât de protejaţi am fi noi, românii, în cazul unui atac aerian. La nivelul ţării noastre există, teoretic, mii de adăposturi de protecţie civilă. Un sfert dintre ele, în Bucureşti.

De Andre Rotaru la 25.02.2022, 13:17
Vezi și

Cum totul se petrece la doi paşi de noi, la hotarele României, nu putem să nu ne întrebăm şi cât de protejaţi am fi noi, românii, în cazul unui atac aerian. La nivelul ţării noastre există, teoretic, mii de adăposturi de protecţie civilă. Un sfert dintre ele, în Bucureşti.

Într-un buncăr din Militari, din zona Drumul Taberei, există o zonă sanitară deşi nu are un grup sanitar propriu-zis, nu există toalete. Există o chiuvetă, dar aceasta nu este instalată, este pur şi simplu aruncată pe jos. În camera principală a buncărului sunt câteva mese, câteva băncuţe şi instalaţia care ar trebui să asigure ventilaţia acestui buncăr. Podeaua este plină de insecte, în unele camere nu funcţionează nici măcar curentul electric. Sunt cam 1.200 de astfel de adăposturi în Bucureşti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum arată un buncăr din cele 1.200 din Bucureşti: plin de gândaci, fără grupuri sanitare sau chiar fără curent. România are peste 4.000 de astfel de adăposturi

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman