Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum au descoperit anchetatorii legătura dintre principalul suspect și cele două crime din Constanța. Fetele ar fi fost drogate sau otrăvite

Descoperire macabră din judeţul Constanţa. Trupul unei femei a fost găsit pe un câmp, sfâşiat de şacali. Anchetatorii suspectează că este vorba despre o crimă. Ba mai mult, cred că victima ar avea legătură cu o altă femeie găsită moartă în luna iulie într-un apartament din Mamaia Nord. Poliţiştii au deja un suspect, iar astăzi s-au făcut mai multe percheziţii domiciliare.

de Andreea Filip

la 09.09.2024 , 17:15

Din primele informații, ar fi vorba despre trei suspecți, doi bărbați și o femeie. Sunt foarte multe semne de întrebare care se ridică în acest caz.

Cine sunt cele două victime ale dublei crime din Constanța

Una dintre victime este din Timișoara, iar a doua din Tulcea. Pe trupurile celor două fete nu au fost găsite urme de violență, spuneau procurorii, așadar anchetatorii se duc pe pista ca acestea ar fi fost otrăvite sau drogate. 

Vezi și

La Năvodari, încă de la orele prânzului, sunt percheziții. În urmă cu puțin timp, doi tineri au fost reținuți. Mama unuia din suspecți a spus că fiul ei nu a ieșit din casă timp de patru zile, pentru că a avut un accident.

De astfel, un accident a scos la iveală această dublă crimă din Constanța. Un accident care a avut loc între Sinoe și Mihai Viteazu, acolo unde a fost găsit trupul uneia dintre fete. Mașina cu care presupusul criminal a făcut accident era chiar al uneia dintre fetele moarte. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Cum au descoperit anchetatorii legătura dintre principalul suspect și cele două crime din Constanța. Fetele ar fi fost drogate sau otrăvite