Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două tinere, ucise de același bărbat în Constanța. Una dintre ele, găsită sfâșiată de șacali, iar cea de-a doua în apartamentul ei

Descoperire șocantă în Constanța, unde anchetatorii au reușit să facă lumină în două cazuri de crimă. Făptașul este una și aceeași persoană. Cadavrele a două femei au fost găsite, pe rând, în decurs de câteva săptămâni distanță.

de Monica Palade

la 09.09.2024 , 15:53

Două tinere, ucise de același bărbat în Constanța. Una dintre ele a fost găsită pe marginea unui drum, sfâșiată de șacali, iar cea de-a doua în apartamentul său

Primul a fost descoperit în luna iulie, într-un apartament din Mamaia Nord. Al doilea, a fost descoperit săptămâna trecută, pe un câmp, sfâșiat de șacali, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu. Imediat după crime, principalul suspect le-a furat autoturismele celor două femei.

Din primele informații, femeile nu prezentau urme de violențe și se crede că au fost otrăvite sau drogate. Una dintre victime ar fi din Timișoara și era mama unui băiețel. 

Bărbatul a ajuns la spital, după ce a făcut accident cu cea de-a doua mașină aparținând uneia dintre victime. Astfel, anchetatorii au reușit să facă legătura și să percheziționeze casa principalului suspect.

Articolul continuă după reclamă

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

În baza mandatelor de percheziție emise de către instanța de judecată și a ordonanței de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, astăzi începând cu ora 13 polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Constanța efectuează 2 percheziții domiciliare.

La percheziții participă și specialiști din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale.

Activitățile se derulează într-un dosar penal privind comiterea a două infracțiuni de omor, comise în perioada lunilor iulie-august 2024, pe raza județului Constanța.

Alte detalii despre aceste cazuri vă vor fi oferite de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, pe parcursul acestei zile.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Două tinere, ucise de același bărbat în Constanța. Una dintre ele, găsită sfâșiată de șacali, iar cea de-a doua în apartamentul ei