Antena Meniu Search
x

Video Cum l-au găsit poliţiştii pe Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoşani. A stat o noapte întreagă singur, în pădure

Băieţelul de doi ani care a dispărut în judeţul Botoşani a fost găsit în viață. Radu Aryan, care a fost căutat de peste 200 de persoane, a fost găsit de trei polițiști la circa trei kilometri de locul de unde plecase. Micuţul era speriat, după ce a petrecut o noapte de unul singur în pădure, iar emoţia din glasul salvatorilor este grăitoare. Unul dintre poliţişti a povestit cum s-a petrecut totul, dar şi cum s-au simţit salvatorii când au auzit vocea copilului.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 18:20

Vezi și

Băiețelul de 2 ani dispărut duminică din comuna Tudora, județul Botoșani, a fost găsit la 3 kilometri de locul din care a plecat"Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat", anunță IPJ Botoșani.

Cum a fost găsit băieţelul de 2 ani, dispărut în Botoşani

  • Reporter: Unde l-aţi găsit pe micuţ?
  • Salvator: În pădurea de lângă schitul de călugări din Vorona, lângă un copac. Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus.
  • Reporter: Ce aţi simţit când l-aţi văzut?
  • Salvator: Emoţii, emoţii pe care le vedeţi în direct.
  • Reporter: Ce a strigat? Ce v-a zis?
  • Salvator: Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte mic... I-am auzit vocea.
  • Reporter: Toată noaptea a stat în frig, în pădure?
  • Salvator: Da, copilul a stat toată noaptea în pădure. 

Micuţul a fost preluat de polițiști și va fi dus la spital pentru analizarea stării de sănătate.

Pe acelaşi subiect

Copilașul de 2 ani era în vizită la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit. Era căutat de atunci de forțe impresionante.

Radu Aryan era căutat de o zi, de sute de oameni

Băiatul, în vârstă de doi ani, a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora. El se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească.

Duminică, la căutări au participat peste 100 de forţe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliţiei de Frontieră. De asemenea, au fost utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări.

Căutările au continuat şi pe parcusul nopţii de duminică spre luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 21 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum l-au găsit poliţiştii pe Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoşani. A stat o noapte întreagă singur, în pădure