Antena Meniu Search
x

Video Cum reuşea fotograful-violator să îşi ademenească victimele în studioul-apartament. Bărbatul ar fi rudă cu un fost primar acuzat de aceleaşi fapte

Un fotograf profesionist în vârstă de 60 de ani a fost arestat pentru că îşi agresa sexual clientele. Individul realiza şedinţe foto la domiciliul său, acolo unde i-au căzut pradă victimele. Patru tinere cu vârste cuprinse între 16 şi 29 de ani au depus plângeri pe numele bărbatului.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.11.2023, 14:58

Vezi și

Vorbim despre un bărbat de 60 de ani, care obişnuia să contacteze victimele pe reţelele de socializare, după ce vedeau că acestea i-au apreciat fotografiile. Le invita la un aşa-zis studio foto şi le chema sub pretextul că va face o şedinţă foto gratuit. După ce victimele acceptau şi ajungeau acolo, vedeau că de fapt este vorba de un apartament situat la etajul al 3-lea al unui bloc. Le trimitea să se schimbe de haie, iar în acel moment obişnuia să blocheze uşa cu un birou. Sub pretextul că le aranjează hainele şi le punea să se dezbrace aproape în totalitate, le atingea în diverse moduri necuviincioase. 

Cine este fotograful violator 

Deşi fetele ripostau făceau acel lucru în continuare chiar şi după refuzul lor. În cele din urmă una din fete a decis să facă o plângere la poliţie. Aşa s-a aflat că vorbim de mult mai multe victime care ajungeau în acelaşi mod la el în apartament să fie agresate sau violate chiar de către individ. Astfel, s-a deschis un dosar penal, s-au făcut percheziţii, iar bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi arestat pentru 30 de zile. 

Fotograful violator ar fi Florin Bejenaru, în vârstă de 60 de ani, şi potrivit unor surse ar fi rudă cu Ionel Onofraş, fost primar al Iaşului care a fost sau e anchetat pentru fix aceleași fapte, sub aceeași formă. Fostul edil al municipiului Iaşi de după 1989,  a fost arestat şi el pentru că ar fi agresat sexual fete în studioul său foto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum reuşea fotograful-violator să îşi ademenească victimele în studioul-apartament. Bărbatul ar fi rudă cu un fost primar acuzat de aceleaşi fapte