Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a justificat şoferiţa din Iaşi, care s-a urcat la volan fără permis şi a ucis o fetiţă. Copila a murit chiar în faţa surorilor ei

Sfârşit tragic pentru o copilă de numai 4 ani dintr-un sat din judeţul Iaşi. A murit spulberată de o maşină, chiar pe 1 iunie. Fetiţa se juca pe marginea drumului şi a fost lovită de o şoferiţă care gonea pe şosea, fără să aibă permis de conducere. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.06.2022, 14:55

Vezi și

În momentul în care a ajuns în faţa poliţiştilor, tânăra de 28 de ani spunea că se grăbea şi conducea cu viteză pentru că voia să ajungă foarte repede acasă la soacra sa, acolo unde o altă rudă s-ar fi sinucis în cursul zilei de ieri. 

Cum s-a justificat şoferiţa în faţa anchetatorilor

Nu ar mai fi ţinut cont că nu are nici permis de conducere, la momentul respectiv aceasta conducea cu o viteză extrem de mare, spun martorii. De altfel, camerele de supraveghere din zonă au şi surprins momentul în care trece cu viteză, chiar după o curbă s-a întâmplat totul.

Fetiţa de 4 ani, împreună cu cele două surori mai mari, dar şi cu alţi copii pentru că erau 6-7 copii în stradă, se jucau cu toţii aici. În urmă cu două zile fusese ziua ei, dar o sărbătorise de Ziua Copilului. Fetiţa de 4 ani ar fi ieşit de după o maşină şi a fost lovită în plin de tânăra de 28 de ani. Potrivit anchetatorilor, aceasta nu are un permis de conducere valabil la noi în ţară ar fi urmat anumite cursuri de şofat, însă, în străinătate şi care nu ar fi recunoscute la noi în ţară, ea pune totul pe seama faptului că se grăbea să ajungă la o rudă care murise în cursul zilei de ieri. 

Ancheta continuă în acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpăl dar şi fără permis de conducere. Rămîâne de văzut dacă va fi reţinută pentru că deocamdaată nu a fost luată o măsură împotriva ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cum s-a justificat şoferiţa din Iaşi, care s-a urcat la volan fără permis şi a ucis o fetiţă. Copila a murit chiar în faţa surorilor ei