Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum s-a petrecut accidentul cu cele două TIR-uri în tunelul Bahna din Mehedinţi. Impactul a fost atât de violent încât unul dintre camioane a raşchetat pereţii

Continuăm cu un accident înfiorător produs în tunelul Bahna din Mehedinţi. Două tiruri s-au ciocnit violent după ce unul dintre ele, condus de un bulgar, a ajuns pe contrasens. A urmat o operaţiune de salvare contracronometru. Zeci de minute s-au chinuit pompierii să-l scoată pe şoferul străin din mormanul de fiare.

de Iulia Pop

la 11.10.2024 , 17:46

"Ați sunat la 112? Aoleu, l-a agățat cu remorca. Cine e șofer de TIR să urce să-i dea cheia înapoi, să-i oprească curentul și să-i tăiați firul ăla că în ăla e prinsă mâna", spune un martor.

Impactul dintre cele două TIR-uri a fost atât de puternic încât mastodontul înmatriculat în Bulgaria a raşchetat, pur şi simplu, pereţii tunelului.

Cum s-a petrecut accidentul din tunelul Bahna

Vezi și

Cel mai grav rănit a fost șoferul TIR-ului înmatriculat în Bulgaria, care a avut nevoie de descarcerare, rămăsese blocat între bordura tunelului și peretele acestuia. A fost extras de acolo de către reprezentanții ISU Mehedinți în stare critică și transportat la spital. Este acum supus mai multor investigații medicale complexe. Șoferul român implicat în accident, de 59 de ani, a scăpat ca prin minune, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cum s-a produs exact accidentul, asta trebuie să afle și polițiștii, cert este că șoferul bulgar pierde controlul volanului chiar în timp ce se afla în acel tunel, ajunge pe contrasens unde se izbește frontal de TIR-ul condus de bărbatul din Slobozia. Traficul pe E70 a fost blocat ore întregi pentru că a fost o operațiune complexă de scoarerea TIR-urilor din acel viaduct.

Acum, spun cei de la IPJ Mehedinți, se circulă restricționat, doar pe un singur sens, și va mai dura până când circulația va fi reluată normal în zonă, atât dinspre Severin, cât și de la Timișoara spre Severin. În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Cum s-a petrecut accidentul cu cele două TIR-uri în tunelul Bahna din Mehedinţi. Impactul a fost atât de violent încât unul dintre camioane a raşchetat pereţii