Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a produs accidentul de pe DN1. 11 oameni și-au văzut moartea cu ochii, după un moment de neatenție

Accident în lanț pe DN1, în dreptul localităţii Baloteşti. 11 oameni şi-au văzut moartea cu ochii, după ce o maşină s-a răsturnat iar alta a rămas suspendată pe un parapete. În carambol au fost implicate 6 autoturisme de pe ambele sensuri. Ambulanţe, maşini de descarcerare, dar şi un elicopter au intervenit pentru a ajuta victimele.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 19.04.2022, 19:19

Vezi și

În urma accidentului a rămas un cimitir de maşini. Un autoturism s-a răsturnat şi a ajuns cu roţile în sus, iar un altul a rămas complet suspendat pe parapetul de beton dintre sensuri. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 16, în localitatea Baloteşti. Potrivit primelor date, un şofer care venea dinspre Ploieşti ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a rostogolit. A acroșat două mașini care circulau regulamentar. Una dintre ele a intrat la rândul ei pe sensul opus și a lovit alte două.

În zona unde a avut loc accidentul parapetele care desparte cele două sensuri e întrerupt. În plus, afară ploua și potrivit martorilor toţi şoferii implicaţi în accident circulau cu viteză.

Martor: Ăsta a vrut să întoarcă, după cum arată maşina. Acolo l-a bubuit de a ajuns până aici. Se circulă haotic. Uitaţi-vă la gardul ăsta câte găuri are. Toate sunt făcute de la accidente rutiere.

11 oameni erau în cele şase maşini implicate în accidentul de la Balotești

Doi au fost scoşi de echipele de descarcerare. În total, cinci victime au fost transportate la spitalele Elias şi Floreasca din Capitală. Din fericire, toate conştiente, spun medicii. Una din ele, în stare mai gravă, a fost preluată de un elicopter SMURD. Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo. 

Daniel Vasile, ISU B-IF: Având în vedere numărul ridicat de persoane rănite, a fost necesară alertarea şi deplasarea la caz a elicopterului SMURD şi a încă patru ambulanţe.

Din cauza accidentului, pe DN1 s-a circulat câteva ore pe un singur sens. Coloanele de maşini s-au întins pe kilometri întregi. Cei care voiau să ajungă la Aeropotul Henri Coandă s-au dat jos din taxiuri şi au luat-o pe jos, de teamă să nu piardă avionul.

Poliţiştii fac măsurători şi audiază victimele pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum s-a produs accidentul de pe DN1. 11 oameni și-au văzut moartea cu ochii, după un moment de neatenție