Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a produs accidentul din Mureş, în care opt oameni au fost la un pas de moarte. O fetiţă de 1 an şi jumătate, printre victime

Accident cumplit, ieri, în judeţul Mureş. Două maşini s-au ciocnit frontal, după ce un şofer a încercat o depăşire periculoasă.  Şoferul inconştient a încercat să depăşească un TIR, dar n-a mai intrat pe sensul său de mers şi s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea de pe contrasens.  Opt persoane, printre care şi o fetiţă de un an şi jumătate, au ajuns la spital, cu răni grave.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 08:07

Vezi și

O clipă de neatenţie se putea transforma într-un carnagiu. Un şofer grăbit, în vârstă de 55 de ani, a forţat o depăşire la ieşirea din localitatea Acăţari, deşi nu avea spaţiul necesar. Inevitabilul s-a produs. Maşina pe care o conducea s-a ciocnit frontal, violent, cu un autoturism care circula regulamentar, pe sensul opus.

Mihaela Sava : UPU SMURD Târgu Mureş: Au rezultat opt victime, dintre care două de cod roşu, trei de galben, iar restul de cod verde. 

La un pas de tragedie

După impact, TIR-ul pe care şoferul inconştient a vrut să-l depăşească, a intrat în plin în el, din spate. Autoturismul, lovit puternic, a fost proiectat la câţiva zeci de metri distanţă. 

Pe acelaşi subiect

Şofer TIR: Eu mergeam regulamentar, pe partea mea şi s-a băgat în depăşire. Eu când am văzut în oglindă că mă depăşeşte am vrut să-i fac loc. Credeam că va intra înapoi. 

În maşină, alături de şoferul grăbit, se aflau soţia şi soacra, în timp ce în autoturismul care circula regulamentar, pe sensul opus, se aflau 5 persoane, printre care şi o fetiţă de numai un an şi şase luni. Toţi opt au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital. Fetiţa a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la spitalul din Târgu Mureş. 

Mihaela Sava : UPU SMURD Târgu Mureş: În maşina de trei era o pacientă care a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată şi transferată în sala de operaţie, la chirurgie doi. 

A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor, după ce motorul unuia dintre autoturisme a luat foc după impactul devastator. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cum s-a produs accidentul din Mureş, în care opt oameni au fost la un pas de moarte. O fetiţă de 1 an şi jumătate, printre victime