Antena Meniu Search
x

Familia unei românce, despăgubită cu aproape 2 milioane de euro în Italia. Adela, mamă a trei copii, a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Familia unei românce de 43 de ani, care a murit după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Verona, în Italia, în urmă cu un an, a primit daune în valoare de aproape 2 milioane de euro, pentru pierderea celei dragi. Adela Veronica Sularea era mama a trei copii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.05.2022, 14:05

În acea zi de 21 aprilie 2021, Adela plecase de la serviciu și se oprise la supermarket, pentru câteva cumpărături. Singurul ei gând era să ajungă acasă, la soțul ei și la cei trei copii ai lor, pentru a lua cina și a petrece o seară liniștită cu familia. 

Doar că o nenorocire a spulberat tot. Românca de 43 de ani, care locuia de peste 20 de ani în Nogarole Rocca, o comună din provincia Verona, a fost lovită pe trecerea de pietoni de o Toyota Yaris, condusă de o tânără de 26 de ani, din Verona. 

Zece zile de agonie în spital

Veronica a supraviețuit impactului, dar rănile suferite au fost foarte grave. A luptat să supraviețuiască, dar s-a stins după zece zile, în secția de terapie intensivă a spitalului Borgo Trento.

Pe acelaşi subiect

"Era o femeie muncitoare, foarte serioasă, se întegrase bine în comunitate. Va lăsa un gol adânc în sufletele noastre". Așa a comemorat-o primarul, în timp ce soțul văduv și cei trei copii, rămași orfani de mamă la o vârstă atât de fragedă, s-au cufundat în disperare.

Despăgubire de aproape 2 milioane de euro pentru soțul și copiii româncei

Pentru ei, compania de asigurări a plătit acum 1,8 milioane de euro drept despăgubire, scriu jurnaliștii Corriere del Veneto.

Citește și:

Șoferița de 26 de ani a făcut un acord cu judecătorul pentru 11 luni de închisoare pentru omor rutier. 

În acea seară, în timp ce românca de 43 de ani era intubată și apoi transportată de urgență de salvatorii Suem la Polo Confortini cu elicopterul, tânăra care a condus Toyota Yaris fusese supusă testelor pentru alcool și droguri, rezultate fiind negative.

După impact, șoferița, disperată, a rămas ceva timp cu capul în mâini, sprijinindu-se de un perete. A fost o tragedie pentru toată lumea, chiar și pentru ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Familia unei românce, despăgubită cu aproape 2 milioane de euro în Italia. Adela, mamă a trei copii, a fost ucisă pe trecerea de pietoni