Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un camion aproape s-a dezintegrat după ce s-a răsturnat într-o râpă la Pipirig, în Neamț. Șoferul a murit

Tragedie pe Drumul Național 15 B, în această dimineață. Un șofer de camion în vârstă de 58 de ani a murit în urma unui groaznic accident. În timp ce cobora pasul Petru vodă, în comuna Pipirig, județul Neamț, bărbatul ar fi abordat o curbă cu viteză prea mare, a pierdut controlul directiei de mers și s-a rasturnat într-o râpă de pe marginea șoselei. 

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 12:51

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 5.50 și anunța un accident pe Drumul Național 15 B. 

"Astăzi, 29 mai, în jurul orei 05.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15 B. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 58 de ani, din județul Mureș, conducea un autocamion pe Drumul Național 15 B, în afara localității Pluton, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o prăpastie", au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Șoferul de camion a fost resuscitat, însă nu a mai putut fi salvat

Pe acelaşi subiect

Echipajele de prim-ajutor și pompierii l-au găsit pe șofer încarcerat, stare de inconștiență. Militarii l-au scos din cabină, iar cadrele medicale au început resuscitarea, însă bărbatul din Mureș nu a mai putut fi salvat, fiind pronunțat decesul.

"La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Pipirig, Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SAJ Ceahlău. Un autocamion a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, conducătorul auto, un bărbat de 58 de ani, fiind încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor specifice,  pompierii au scos din interiorul cabinei conducătorul auto ce se afla în stare de inconștiență. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ și imediat s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare,  fiind declarat decesul. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor", a anunțat ISU Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de Angela Bertea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un camion aproape s-a dezintegrat după ce s-a răsturnat într-o râpă la Pipirig, în Neamț. Șoferul a murit