Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum s-a produs incindentul de la liceul din Iași. Profesoara a căzut secerată în fața elevilor, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap

Atenţie, cade tencuiala! Nu pe trotuare, ci în şcoală. O profesoară de sport din Arad a fost rănită după ce o bucată din tavanul clădirii a lovit-o în cap în timp ce cobora scările. Femeia a rămas întinsă pe jos minute bune, până când colegii săi, alertaţi de copii, au sunat la 112. Culmea, liceul e în renovare, însă zona în care căzut tencuiala nu e inclusă în proiectul de modernizare. 

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 19:36

Incidentul a avut loc la Liceul "Elena Ghiba Birta" din Arad. Profesoara de 51 de ani cobora scările între etajele unu şi doi, când bucata de tencuială de 80 de cm i-a căzut în cap. Femeia a căzut secerată, iar câţiva elevi au alertat dascălii care au chemat Salvarea.

Femeia a căzut secerată, iar câţiva elevi au alertat dascălii

"Soţia m-a sunat să vin după fetiță că e chiar la ea în clasă. Atât am văzut, pompierii", spune părintele unei eleve.

Vezi și

Pompierii şi poliţiştii au încercuit zona şi nu a mai lăsat pe nimeni să intre în şocală. Din tavan s-au mai desprins şi alte bucăţi. Renovarea liceului a început în 2019 şi a costat municipalitatea aproape 4 milioane de euro. Lucrarea nu a fost încă recepţionată pentru că muncitorii mai au de amenajat curtea. Până anul, trecut elevii au învăţat într-o altă clădire.

"Nu s-a lucrat nimic. Doar şi-au bătut joc. Doi, trei oameni pe zi. Nu ştiu cum vine cineva să spună că a dat bani pe aşa ceva", spune o femeie.

Profesoara de sport este la spital pentru mai multe investigaţii. Nici ea şi nici conducerea liceului nu au vrut să comenteze incidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Cum s-a produs incindentul de la liceul din Iași. Profesoara a căzut secerată în fața elevilor, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap