Antena Meniu Search
x

Cum se apără şeful ANPC, după ce a promovat Ferma Dacilor: "Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă!"

Șeful Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu, a afirmat, după informațiile potrivit cărora este prieten cu proprietarul pensiunii Ferma Dacilor, care a ars din temelii marţi dimineaţă şi pe care a și promovat-o, că nu are nicio legătură ce a mâncat el acolo cu tragedia în care au murit şapte oameni. "A-mi se transfera vina altor autorități numai pentru că dă bine mi se pare jenant", a scris Horia Constantinescu într-o postare pe Facebook.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 12:39

Cum se apără şeful ANPC, după ce a promovat Ferma Dacilor: "Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă!" - Facebook

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a afirmat pe pagina sa de Facebook, după ce a promovat pensiunea Ferma Dacilor, unde şapte oameni au murit într-un incendiu devastator, marţi dimineaţă, că de la ce a mâncat acolo şi promovarea produselor româneşti până la incendiu "numai în mintea unora pot fi făcute legături". El a precizat că a i se transfera vina altor autorităţi "numai pentru că dă bine mi se pare jenant".

"Aş fi vrut să scriu un mesaj lung legat de nenorocirea de la Mizil. Nu pot spune decât: Dumnezeu să îi ierte pe cei care au pierit în incendiu! De la ce am mâncat eu acolo şi promovarea produselor româneşti până la incendiu numai în mintea unora pot fi făcute legături. Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră atunci când mâncaţi într-un local cereţi toate autorizaţiile. A mi se transfera vina altor autorităţi numai pentru că dă bine mi se pare jenant. Mă cutremură gândul că şi la nivelul altor locaţii promovate se pot întâmpla lucruri neprevăzute şi să devin ţapul ispăşitor. Mă întreb de ce nu se demarează o modificare a constituţiei şi a codului penal pentru ca tâmpeniile făcute la un moment dat în viaţă să devină o condamnare pentru tot restul existenţei. Să se discute şi la nivelul bisericii pentru a fi eliminate spovedania şi iertarea păcatelor. Reintegrarea în societate trebuie de asemenea eliminată şi trecut negru pe alb faptul că odată ce ai furat cireşe în copilărie nimic şi nimeni nu te va putea vreodată ierta", a afirmat Horia Constantinescu.

Şeful ANPC: "Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă!"

El a adăugat că nu ştie pentru ce ar trebui să se scuze, pentru faptul că în urmă cu 30 de ani îşi făcea prieteni fără să ştie ce urmează să facă aceştia în viaţă sau că s-a oprit să mânânce jumări la acea pensiune fără să ia în calcul trecutul celui care le produce. 

Pe acelaşi subiect

"Nu există condamnare mai mare ca aceea de a îţi îngropa propriul copil. Îmi este greu să cred că cineva ar fi putut accepta aceste riscuri expunându-şi propria familie. Nu ştiu pentru ce ar trebui să mă scuz eu?! Că în urmă cu 30 de ani îmi făceam prieteni fără să consult înainte globul de cristal şi să aflu ce urmează să facă aceştia în viaţă?! Că m-am oprit să mănânc jumări fără să iau în calcul trecutul celui care le produce?! Că am promovat un producător local şi produsele acestuia?! Ar trebui probabil construit un lagăr unde să fie trimişi toţi cei care la un moment dat au făcut tâmpenii mai mari sau mai mici!", a afirmat şeful ANPC, care a subliniat că nu are ce să îşi reproşeze în legătură cu incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor. 

"Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă! Dumnezeu să îl odihnească şi să dea putere părinţilor! Tot Dumnezeu în mărinimia lui să ierte şi să-i protejeze pe toţi cei care au pierit in incendiu! Eu voi continuaţi să vin la birou la aceleaşi ore şi să-mi fac treaba exact aşa cum trebuie! Nu am să îmi reproşez nimic şi doar mă cutremură gândul legat de nenorocirea de la Mizil!", a mai spus Horia Constantinescu, referindu-se la cel care se prezenta ca fiind patronul pensiunii şi fondatorul afacerii.

Horia Constantinescu lăuda pensiunea Ferma Dacilor în octombrie: "Sunt prieten cu proprietarul de 31 de ani. Jumări ca aici nu găseşti nicăieri"

Pe data de 21 octombrie, tot pe pagina sa de Facebook, Horia Constantinescu  promova pensiunea Ferma Dacilor, despre care scria că este o idee românească, cu produse româneşti, cu peisaje unice şi oameni minunaţi. "Pentru idiocraţi şi hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiţia şi rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuţiile de doi lei, lansate în spaţiul public! Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee! Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele româneşti, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o şansă mult mai mare, în faţa celor străine!  Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiţi nicăieri, în lume! Brânzeturile sunt producţie proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse! Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoaşterii meritelor şi faptului că prietenul meu pune România în farfurie! PS am adaugat dulceaţa de… roşii!”, spunea atunci Horia Constantinescu pe pagina sa de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum se apără şeful ANPC, după ce a promovat Ferma Dacilor: "Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă!"