Antena Meniu Search
x

Video Cum vor petrece românii de 1 Decembrie: aproape 50% spun că vor sta pur şi simplu acasă şi se vor uita la TV

Mai sunt doar 2 zile până la Ziua Naţională, iar timpul este deja inamicul celor care nu şi-au făcut încă planuri pentru 1 Decembrie.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.11.2022, 08:22

Vezi și

Dacă ne uităm pe sondajele recente, vom vedea ca 42% dintre români vor sta acasă de 1 Decembrie, se vor relaxa şi cel mai probabil se vor uita la TV. O treime dintre români însă şi-a propus să plece în vacanţă şi să profite de aceste zile libere. Românii vor petrece şi alături de prieteni, iar într-un număr mai mic (14%) vor lua parte efectiv la paradele militare.

Dacă ne uităm peste un top al zilelor naţionale de peste ani, vom vedea că pentru cei cu vârste de peste 55 de ani ziua de 1 Decembrie este favorită. Cea mai dorită sărbătoare este cea a Revelionului. Urmează apoi, într-un procent de 30% Ziua Naţională, apoi urmează Ziua Femeii, Ziua Copilului şi Ziua Muncii. Indiferent de cum vor petrece această zi, cert este că românilor le place că de sărbătorile naţionale au zi liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cum vor petrece românii de 1 Decembrie: aproape 50% spun că vor sta pur şi simplu acasă şi se vor uita la TV