Antena Meniu Search
x

Curieri care duceau mâncare arădenilor în izolare, prinși când furau din magazin (Video)

Trei tineri, care duceau acasă alimente locuitorilor din Arad aflați în izolare la domiciliu, au fost prinși în timp ce furau dintr-un magazin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.05.2020, 21:28

Vezi și

Tinerii au fost observați de o patrulă de jandarmi în timp ce își evaluau și împărțeau prada.

"În urma verificărilor efectuate, în loc de alimente, jandarmii au descoperit în gențile tinerilor mai multe produse cosmetice: șampoane, gel de duș, gel de păr și spumă de ras. Întrebați despre proveniența produselor, cei trei bărbați au spus inițial că le-au cumpărat de la un magazin. Jandarmii le-au cerut să prezinte un bon fiscal pentru a demonstra acest lucru și să specifice locul de unde le-au achiziționat. Nu au putut răspunde la întrebările jandarmilor și au recunoscut că le-au sustras dintr-un supermarket din Arad, folosindu-se de gențile căptușite cu material izolant termic, pentru a putea trece de casele de marcat fără ca senzorii instalați în magazin să detecteze produsele sustrase. De asemenea aceștia au specificat că nu mai sunt în timpul serviciului de câteva ore”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Jandarmii informează că au întocmit pe numele celor trei bărbați, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform prevederilor Codului Penal.

Produsele, în valoare de 250 lei, au fost restituite părții vătămate identificate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și au fost sancționați contravențional, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, prevăzute în Ordonanțele Militare, cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Curieri care duceau mâncare arădenilor în izolare, prinși când furau din magazin (Video)