Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curios cum îţi va merge în dragoste la început de an? Horoscopul lunii ianuarie

Prima lună a noului an vine cu veşti bune pentru toate zodiile

de Redactia Observator

la 01.01.2015 , 13:04

Prima lună a noului an vine cu veşti bune pentru toate zodiile

Berbec

În prima parte a lunii se produc încheieri de etape, atât în plan socio-profesional, cât și familial. Accentele astrale se vor muta pe relațiile cu prietenii, protectorii și admiratorii. Sunt posibile întâlniri, dialoguri deosebite, dar și apariția unor conflicte pornite de la principii și filozofii de viață diferite.

Articolul continuă după reclamă

Chiar de unii cunoscuți vechi te poți desprinde definitiv și bine ai face. Vor veni în preajma ta alte personaje care îți vor susține demersurile profesionale sau care, pur și simplu doresc să îți fie alături ca simpli prieteni. Din 12 ianuarie, sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele picioarelor și aparatului digestiv.

Ia-ți măsuri de siguranță, mergi la controale medicale, în funcție de caz și adoptă un program de viață sănătos și potrivit constituției tale. Gândirea și comunicarea se vor îngreuna începând cu 22 ianuarie, așa încât fii prudent. În special în relațiile cu prietenii vei constata că vor reveni în discuție, teme vechi sau acțiuni comune ce trebuie fie refăcute, fie finalizate.

Taur

Se pare că mentalitatea ta se va îmbunătăți cu valori morale, spirituale deosebite, încă din primele zile ale lunii. Vei începe să relaționezi altfel cu prietenii, rudele sau simplele cunoștințe. Adică vei fi mai îngăduitor, mai deschis către nevoile lor, apreciind faptul că din fiecare interacțiune cu cineva obții un dram de cunoaștere.

Domeniul socio-profesional este animat pe toată durata lunii. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu persoanele cu funcție până în preajma datei de 12 ianuarie. Fii prudent, deoarece un conflict apărut în această perioadă va avea efecte pe termen lung. Din 22 ianuarie se vor relua unele discuții pe teme profesionale vechi. Disputele cu șefii vor avea ca temei banii sau bunurile folosite și administrate împreună.

Posibil chiar să fii nevoit să refaci unele activități profesionale, realizate undeva, cândva, pentru că, fie se constată că au fost realizate parțial, fie incorect. Este bine să fii prudent și să îți faci datoria profesională corect și la timp. Relațiile cu prietenii vor deveni tensionate în a doua parte a lunii.

Gemeni

În primele zile ale lunii beneficiezi de ajutor material substanțial de la partenerul de viață, de la rude sau colaboratori. Chiar și din munca desfășurată la serviciu îți pot veni bani, bunuri sau cadouri. Sumele sunt mici, dar suficiente încât să-ți acoperi cheltuielile momentane, ba îți ajung să-ți faci și niscai mofturi.

Mentalul superior este bine susținut din astral, existând posibilitatea să îți lărgești orizontul cunoașterii prin activități de învățare în cadrul unui program de instruire personală sau profesională. De asemenea, arta sub toate formele ei va fi un segment de viață care te va atrage mult. Se recomandă vizionarea pieselor de teatru, a filmelor, vizitarea expozițiilor de artă sau a târgurilor de sezon. Relațiile profesionale se vor anima mult după 12 ianuarie, în special cele cu șefii.

Însă, după 22 ianuarie, gândirea și comunicarea se vor tulbura destul de mult. Oscilațiile în decizii, erorile de judecată sau deciziile grăbite îți pot crea multiple neplăceri. Fii prudent, ordonează-ți gândurile și disciplinează-ți mintea.

Rac

Chiar din primele zile ale lunii te hotărăști să îți revizuiești programul de viață, atitudinea față de ceilalți și față de evenimentele cotidiene. Stările tale de spirit sunt fluctuante, așa încât fii prudent și controlează-ți reacțiile. Ceilalți pot interpreta greșit vorbele sau faptele tale. Relațiile parteneriale sunt luminate de razele Soarelui, așa încât te poți bucura de ele.

Chiar dacă există în fundal tensiuni, poate chiar conflicte, traversezi o perioadă în care poți găsi armonie și înțelegere, atât în relația cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali. Capitolul financiar primește impulsuri deosebite. Se pare că îți vor veni dividente de la partenerul de viață, rude sau colaboratori. Însă există și tendința de a cheltui repede fiecare ban. Fii prudent și pune economii deoparte, de care să știi doar tu. Se recomandă prudență la documentele financiare, facturi, înscrisuri, plăți mari, deoarece există posibilitatea fraudei, pierderilor, erorilor majore.

Mentalul îți este răscolit, însă cu puțin efort, bunăvoință și discernământ poți depăși totul cu bine.

Leu

Luna debutează cu multă muncă la serviciu. Chiar dacă stai acasă, tot te vei afunda în treburile de rutină necesare casei. Este bine să îți dozezi eforturile, pentru că organismul tău are nevoie de odihnă. Relațiile parteneriale sunt tumultoase pe toată durata lunii.

Există varianta să realizezi noi colaborări, să te prinzi în activități comune cu alții, activități care undeva, cândva îți vor aduce profit. Recomandabil este să pui la punct demersurile necesare în colaborările profesionale până pe 21 ianuarie, pentru că după această dată, comunicarea va deveni viciată, conform SfatulParintilor.ro. De evitat, pe cât posibil semnarea documentelor, luarea deciziilor importante și discuțiile de anvergură. Pot reveni în atenția ta, colaboratori vechi, discuții vechi purtate fie cu partenerul de viață, fie cu cei profesionali.

Ferește-te de a-ți divulga secretele, planurile de viitor sau temerile. Ceilalți pot folosi împotriva ta informațiile aflate în această perioadă. Cheltuileile comune cu alții pot crește după 12 ale lunii. Ai grijă la facturi, taxe, impozite! Partenerul de viață sau rudele apropiate pot avea pretenții materiale prea mari de la tine.

Fecioară

Cheful de distracții persistă până în preajma datei de 20 ianuarie. Sunt momente favorabile înfiripării unei idile, activităților specifice unui hobby, dar și cele care îi au ca protagoniști pe copii. Însă și domeniul muncii îți solicită prezența și eforturile.

Pe fundal există în sufletul tău veselie, iubire, dar trebuie să te mobilizezi și pentru a face față îndatoririlor profesionale. A doua parte a lunii aduce mult tumult la serviciu. Este posibil să fii nevoit să reiei unele discuții colegiale sau activități profesionale rămase restante sau care acum se dovedesc incorect realizate. De reținut că începând cu 22 ianuarie este dificilă comunicarea în special cu șefii și colegii de serviciu. Procesele mentale sunt tulburate, așa încât fii înțelegător și atent.

Relațiile parteneriale sunt tensionate începând cu 12 ianuarie. Unele colaborări vechi se pot finaliza definitiv sau o acțiune profesională comună cu alții își poate schimba termenii de desfășurare.

Balanța

Prima parte a lunii este favorabilă treburilor gospodărești, rezolvării chestiunilor patrimoniale și dialogurilor cu membrii familiei. Bucură-te de prezența celor dragi și de ambientul plăcut al casei. Relațiile sentimentale îți dau de furcă.

Fie că este vorba despre copii, fie despre persoana iubită va trebui să le dai explicații pentru diverse acțiuni și decizii ale tale din trecut. Gândirea este viciată și astfel comunicarea lasă mult de dorit. Folosește-ți farmecul personal, tendința nativă de a echilibra situațiile și ameliorează orice neplăcere ivită. Toată lumea vrea să vorbească, însă nimeni nu înțelege nimic.

De aceea, nu pune la suflet cele discutate mai ales după 20 ianuarie. Cu răbdare, înțelegere, discernământ, perioadă o vei depăși cu brio. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și aparatului digestiv. Sunt posibile mici accidente pe corpul fizic, așa încât ai grijă pe unde și cum calci. Adoptă o dietă potrivită și odihnește-te regulat.

Scorpion

În primele zile ale lunii îți sunt favorizate întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Cele mai mult informații vehiculate în preajma ta sunt legate de veniturile pe care le obții din munca desfășurată la serviciu. Este bine să reții cele aflate acum, pentru că îți vor folosi la înțelegerea situației tale financiare pe viitor. Membrii familiei și treburile gospodărești au succes pe toată durata lunii.

Folosește această perioadă pentru a-ți reamaneja spațiul în care locuiești, pentru a achiziționa diverse bunuri necesare casei sau pentru a rezolva demersuri funciare. Însă după 22 ianuarie se tulbură mult gândirea și comunicarea, de aceea pe cât posibil, rezolvă chestiunile importante care privesc documente, acte, înscrisuri, achitarea unor sume mari de bani până la această dată.

Relațiile sentimentale devin tensionate în a doua parte a lunii. Copiii vor să își ducă traiul în felul lor, persoana iubită are pretenții de la tine care te depășesc, iar tu ai cu totul alte treburi decât să fii atent la mofturile lor.

Săgetător

Se conturează călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și prieteni, fie în scop profesional. Dialogurile sunt spumoase, interesante, însă totuși selectează informațiile primite. Există și multe subiecte de discuție care doar te destabilizează emoțional.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. De la un mic și banal țânțar se poate ajunge la un conflict în toată regula. Mai ales că mentalul îți va fi răscolit începând cu 22 ianuarie este bine să ai grijă la gânduri. Controlează-ți stările interioare și vorbele adresate celorlalți. Foarte ușor se pot deteriora situații și relații bune. La capitolul financiar se va încheia o etapă de câștig de la și prin alții. Poți primi bani, bunuri sau favoruri dintr-o colaborare care se finalizează, de la partenerul de viață sau de la rude. Ferește-te de a face datorii și achită-ți la timp taxele și facturile.

În domeniul profesional sunt posibile altercații cu șefii. Chiar dacă tu îți faci datoria conștiincios, hiba este instalată bine în câmpul muncii și, din când în când, îți dă bătăi de cap.

Capricorn

Ești plin de energie, și astfel dornic de a rezolva cât mai multe treburi. În primele zile ale lunii îți sunt favorizate activitățile de îngrijire corporală, reorganizarea programului zilnic și abordarea unor noi direcții de viață.

Capitolul financiar are multe urcușuri și coborâșuri, în sensul că îți vin bani, dar se și duc repede pe diverse. Mai ales, până în preajma datei de 12 ianuarie sunt posibile cheltuieli neașteptate, atât pentru tine personal, cât și pentru a rezolva daunele celor dragi. Ar fi bine să delimitezi clar bugetul tău de al celorlalți și să nu-i mai lași să profite de pe urma agoniselii tale.

A doua parte a lunii îți poate aduce multe călătorii pe distanțe scurte. De asemenea, persoanele din anturajul apropiat pot veni la tine în vizită. Însă fii prudent, deoarece cei care roiesc acum în preajma ta au interese ascunse, total diferite de ale tale. După 22 ianuarie, fii prudent la documente, bani și comunicarea cu ceilalți. Asta pentru că, mentalul va fi bulversat și cu greu se va descurca în activitățile intelectuale.

Vărsător

În prima parte a lunii ești introvertit, dornic de a sta departe de forfotă vremurilor. Este bine să profiți de această perioadă și să îți reevaluezi planurile de viață, relațiile cu ceilalți, chiar și programul cotidian. Discuțiile tainice cu cineva din anturajul apropiat îți poate furniza informații prețioase vizavi de planul socio-profesional în care activezi. Este bine doar să asculți, să meditezi în tihnă pe marginea celor aflate și abia după aceea să decizi în consecință. Ai tendința de a respinge tot ce vine din partea altora, pe motivul că vrei să îți trăiești solitudinea în felul tău.

Depune eforturile necesare și păstrează-ți calmul în relațiile cu ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatelelor osos, articular și digestiv. Îngrijește-te corespunzător! După 20 ianuarie îți revine pofta de viață alături de lumea înconjurătoare. Vei deveni vorbăreț spre deliciul tuturor. Însă, după 22 ianuarie ar fi bine să îți cotrolezi atent gândurile, vorbele și faptele întrucât foarte ușor poți gafa datorită grabei sau oscilațiilor în decizii.

Pești

Este o perioadă favorabilă interiorizării, calmului și dialogului cu propriul tău suflet. Chiar dacă ești atras de prieteni, ar fi bine să te ții la distanță de aceștia. Sănătatea necesită îngrijiri suplimentare în special pe sistemul circulator.

Sunt posibile dialoguri, analize medicale și chiar mici intervenții chirurgicale. Monitorizează-ți atent starea sănătății și stai de vorbă cu specialiști în sănătate. Odihna, plimbările în aer liber, dieta potrivită și somnul îți sunt aliați de nădejde. Orientează-te și către terapiile naturiste, pentru că ai reacționa foarte bine la ele. După 12 ianuarie devii foarte tensionat în relațiile cu ceilalți. Tendința de a te revolta din orice fleac îi poate îndepărta pe ceilalți din preajma ta, aspect de nedorit.

După 22 ianuarie se pot accentua conflictele ascunse din planul profesional. Există hibe ascunse bine la serviciu, dar și în anturajul tău apropiat. Este bine să fii selectiv cu acei cărora le încredințezi planurile, intențiile sau judecățile tale. Foarte ușor, toate acestea se pot întoarce împotriva ta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Curios cum îţi va merge în dragoste la început de an? Horoscopul lunii ianuarie