Antena Meniu Search
x

Cutia milei, "magnet" pentru tâlhari. Două biserici din Alba, prădate de hoţi

Două biserici din localitatea Şibot au fost prădate de hoţi în noaptea de sâmbătă spre duminică. Indivizii au pătrus în lăcaşul de cult şi au furat mai mulţi bani. 

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 13:40

Două biserici din localitatea Şibot au fost sparte în noaptea de sâmbătă spre duminică de persoane necunoscute, care au sustras din interiorul lăcaşurilor de cult sume de bani, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

''La data de 19 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din două biserici, aflate pe raza localităţii Şibot, ar fi fost sustrase mai multe bunuri. În urma deplasării la faţa locului, s-a stabilit că, în noaptea de 18/19 februarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul celor două biserici, de pe raza localităţii Şibot, de unde ar fi sustras sume de bani'', precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Alba, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele sesizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cutia milei, "magnet" pentru tâlhari. Două biserici din Alba, prădate de hoţi