Antena Meniu Search
x

Cuțitar reținut de jandarmii din Brașov, după ce a înjunghiat un bărbat

Un bărbat din Brașov a fost reținut de jandarmii din Brigada Mobilă Brașov după ce a înjunghiat o persoană în abdomen, în urma unui conflict.

de Redactia Observator

la 23.08.2019, 09:41

Înjunghiere în Brașov
Bărbatul a fost reținut de jandarmii de la Brigada Mobilă "Burebista" Braşov - Observator

Un bărbat din Brașov a fost reținut de jandarmii din Brigada Mobilă Brașov după ce a înjunghiat o persoană în abdomen, în urma unui conflict.

Forțele de ordine au fost anunțate prin 112, puțin după ora 22, că un individ aleargă cu un cuțit în zona 13 decembrie, de la periferia orașului.

La faţa locului a fost direcţionat echipajul de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Burebista" Braşov. Jandarmii au identificat şi reţinut un bărbat, care a recunoscut că a fost implicat într-o altercaţie cu un grup de trei bărbaţi, lovindu-l pe unul dintre ei în zona abdomenului cu cuţitul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cuțitar reținut de jandarmii din Brașov, după ce a înjunghiat un bărbat