Antena Meniu Search
x

Cuţitarul din Neamţ care şi-a hăcuit întreaga familie a fost prins! Unde l-au găsit poliţiştii, după trei zile de căutări (Video)

După trei zile de căutări, bărbatul din Neamţ care și-a înjunghiat nevasta, soacra și socrul în după-amiaza de 21 mai, a fost prins.

După trei zile de căutări, bărbatul din Neamţ care și-a înjunghiat nevasta, soacra și socrul în după-amiaza de 21 mai, a fost prins.

Răducu Bălțătescu, de 43 de ani, a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să se întoarcă la domiciliu pentru a-şi lua hrană şi haine. El le-a spus oamenilor legii că a stat ascuns în pădure.

El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru audieri.

Reamintim că în 21 mai, la Filioara, comuna Agapia, un individ şi-a înjunghiat soţia şi socrii, în casa celor din urmă. 

S-a întîmplat în zi de sărbătoare, iar victimele erau împreună serbând o onomastică. 

Orbit de gelozie după ce soţia lui părăsise domiciliul conjugal şi se mutase la părinţi, individul a pus mâna pe un cuţit şi nu s-a oprit până ce nu a pus la pământ cele două femei şi bărbatul. 

Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că cel mai grav rănită era soacra agresorului, o femeie în vârstă de 63 de ani.

Femeia a fost transportată la Spitalul din Târgu Neamţ, apoi s-a luat decizia transferului la cea mai mare unitate medicală din Neamţ, Spitalul Judeţean. 

Socrul, un bărbat de 65 de ani, a fost diagnosticat cu plăgi înjunghiate torace stâng şi abdomen drept, iar soţia agresorului, în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiată în abdomen. 

Imediat după atac, Răducu Bălțătescu s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii au început căutările imediat, însă a fost de negăsit timp de trei zile. Până astăzi, când bărbatul a fost prins în timp ce ncerca să se întoarcă acasă pentru a-şi lua hrană şi haine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cuţitarul din Neamţ care şi-a hăcuit întreaga familie a fost prins! Unde l-au găsit poliţiştii, după trei zile de căutări (Video)