Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cutremur azi în România. Un seism de 4,7 pe Richter s-a produs în zona Banatului

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 pe Richter s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Banatului, la o adâncime de cinci kilometri, fiind resimţit în mai multe oraşe. Reprezentanţii ISU Arad şi ISU Timiş au transmis că, în urma misiunilor de recunoaştere desfăşurate, nu au fost constatate efecte negative şi nu au fost primite apeluri la 112.

de Redactia Observator

la 11.08.2024 , 09:29

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs sâmbătă, la ora 23:46, în zona Banat.

Cutremur azi în România

Seismul a avut magnitudinea de 4.7 Ml pe scara Richter, s-a produs la adâncimea de 5 kilometri şi cu intensitatea în zona epicentrală de V grade pe scara Mercalli.

Vezi și

Cutremurul s-a produs la 59 de kilometri E de Arad, 67 de kilometri NE de Timişoara, 68 de kilometri V de Deva, 72 de kilometri V de Hunedoara, 77 de kilometri N de Reşiţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în urma cutremurului produs în judeţ pompierii militari arădeni au efectuat misiuni de recunoaştere pentru evaluarea situaţiei din teren, misiuni în urma cărora nu au fost identificate efecte negative. 

De asemenea, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

"În judeţul Timiş nu s-au înregistrat apeluri care să solicite intervenţia pompierilor şi nici nu au fost identificate victime ori pagube materiale", a transmis, la rândul său, ISU Timiş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Cutremur azi în România. Un seism de 4,7 pe Richter s-a produs în zona Banatului