Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cutremur în România, la 6 dimineaţa. Al doilea în mai puţin de 12 ore

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs miercuri dimineaţă, în judeţul Buzău, fiind al doilea seism înregistrat în mai puţin de douăsprezece ore.

de Redactia Observator

la 13.06.2018 , 07:39

Cutremur în România, la 6 dimineaţa. Al doilea în mai puţin de 12 ore Cutremur în România, la 6 dimineaţa. Al doilea în mai puţin de 12 ore

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs miercuri dimineaţă, în judeţul Buzău, fiind al doilea seism înregistrat în mai puţin de douăsprezece ore.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că miercuri dimineaţă, la ora 5.56, s-a produs un cutremur în judeţul Buzău.

Seismul a avut magnitudinea 2,9 grade şi s-a produs la o adâncime de 140 de kilometri. 

Articolul continuă după reclamă

Este al doilea seism din ultimele douăsprezece ore, după ce marţi seară, la ora 21.20, a avut loc un cutremur în judetul Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea 3,1 şi s-a înregistrat la o adâncime de 110 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Cutremur în România, la 6 dimineaţa. Al doilea în mai puţin de 12 ore