Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Da, mami, a profitat de mine". Fost preot, acuzat că a violat şi lăsat însărcinată o copilă de 13 ani. Bărbatul neagă, cu toate că "ştie tot satul"

Acuzaţii scandaloase într-o localitate din Gorj! Un fost preot este acuzat că a violat o copilă de 13 ani şi a ameninţat-o cu moartea dacă va spune cuiva. Mama fetei şi-a dat seama că ceva este în neregulă, iar medicii au confirmat că fata este însărcinată în trei luni şi jumătate. Bărbatul de 47 de ani neagă, însă, acuzaţiile copilei, iar surse din poliţitie spun că nu au suficiente probe ca să confirme abuzurile. Fostul preot ar putea fi audiat mâine.

de Diana Speretoiu

la 19.08.2024 , 19:26

Calvarul copilei de 13 ani ar fi început în urmă cu câteva luni. Abia acum a îndrăznit să-i spună mamei ororile la care ar fi fost supusă de fostul preot.

Fost preot, acuzat de viol

"Eu am observat că nu îi vine menstruaţia şi i-am zis că: Măi, Dănuţa, nu e bine! I-am spus: Măi, Dănuţa, spune acum mai devreme, că mai târziu nu mai putem face nimic. Şi-a început. Cu frică, cu spaimă, a început să îmi spună: Da, mami, a profitat de mine. Şi nu a fost prima dată. Zice ca urmărit-o de mult timp. De astă primăvară a urmărit-o. A doua oară i-a lăsat găletuţa şi bicicleta pe la culă, sus, şi acolo cică a profitat de ea", povesteşte mama fetei.

Vezi și

Speriată, mama fetei l-a sunat pe primar. "M-a sunat mama fetei, a început să plângă la telefon. Am sunat la 112, am anunţat Poliţia judeţului Gorj. Ştiu că s-au deplasat la serviciul de Medicină Legală", a declarat Sorin Bucurescu, primar.

Pe acelaşi subiect

Fata le-ar fi spus anchetatorilor că bărbatul a luat-o cu maşina şi a dus-o într-o seară pe o uliţă neiluminată şi unde nu există locuinţe şi aici ar fi profitat de ea. "Ei i-a fost frică pentru că a ameninţat-o cu moartea. Minoră, copilă la 13 ani jumate", spune fratele fetei.

Fata, însărcinată în 3 luni şi jumătate

Astăzi, medicii au confirmat că fata este însărcinată în trei luni şi jumătate. "În urma evaluării familiei, s-a constat că nu se impune scoatere acestora din mediul familar. Este confirmată sarcina. Minora este inclusă într-un program de consiliere psihologică", a declarat Lidia Bîrsanu, DGASPC.

Fostul preot de 47 de ani a renunţat la hainele preoţeşti pentru că a divorţat. Este acum dascăl la o altă biserică. Bărbatul neagă acuzaţiile copilei.  

  • Reporter: Este o fată de 13 ani care vă acuză că aţi violat-o.
  • Fostul preot: Eu? Nu ştiu absolut nimic. Nici vorbă! Nu ştiu absolut nimic despre ce vorbiţi. 
  • Reporter: Vă şochează?
  • Fostul preot: Păi sigur că da! 
  • Reporter: Ea spune că este însărcinată şi spune că aţi violat-o de două ori. 
  • Fostul preot: Pfuu! Nu ştiam absolut nimic. 

"El o neagă, dar vă daţi seama că s-a confirmat de medicina legală, ştie fata, ştie mama, ştiu şi vecinii, ştie tot satul", adaugă Sorin Bucurescu, primar.

Poliţiştii anchetează cazul, dar, momentan, spun surse Observator, nu au suficiente probe ca să îl cerceteze pe bărbat. "Minora ar fi întreținut raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bolboși și ar fi rămas însărcinată. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor", a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

De anul trecut, orice act sexual cu un minor sub 16 ani este considerat viol, dacă diferenţa de vârstă e mai mare de cinci ani. Ultimele statistici arată că România e campioana Europei la numărul de mame minore. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Da, mami, a profitat de mine". Fost preot, acuzat că a violat şi lăsat însărcinată o copilă de 13 ani. Bărbatul neagă, cu toate că "ştie tot satul"