Antena Meniu Search
x

Video "Dă mâna că ţi-o rup!  Pune-i, mă, cătuşele!". Momentul în care șoferul băut din Galați este încătușat. A fost prins abia în al doilea blocaj rutier

Urmărirea ca în filme pe străzile din Galaţi. Un bărbat a urcat băut la volan, nu a vrut să oprească la un filtru şi a gonit cu 180 de kilometri pe oră pentru a scăpa de poliţişti. A mers pe contrasens şi chiar a trecut cu maşina printr-un şanţ pentru a evita un blocaj rutier. În Capitală, un bărbat fără permis a fugit de poliţişti şi a intrat cu viteză într-o altă maşină. Şoferiţa a fost rănită. 

de Adrian Obreja

la 20.09.2023, 20:02

Vezi și

"Ţine-l aici. Nu, nu! Dă mâna! Dă mâna stângă! Dă mâna că ţi-o rup!  Pune-i, mă, cătuşele!"

40 de kilometri cu poliţia pe urme, focuri de armă şi slalomuri printre maşini. Este isprava unui bărbat de 50 de ani care, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, s-a urcat la volan şi s-a crezut mai presus de lege. Un echipaj de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta după ce l-a zărit că circula haotic, însă şoferul teribilist a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie

Adrian Obreja, reporter Observator: Urmărirea a început în comuna Tudor Vladimirescu, la 35 de kilometri de oraş. De aici şi până în Galaţi, şoferul a circulat cu peste 180 de kilometri pe oră şi a făcut nenumărate depăşiri riscante, în ideea de a scăpa de echipajele de poliţie.

Șoferul băut, prins abia în al doilea blocaj rutier

Pe acelaşi subiect

Cursa nebună a bărbatului s-a oprit abia la intrarea în municipiul Galaţi, în al doilea blocaj rutier. Pe primul, bărbatul a reuşit să-l evite trecând în viteză printr-un şanţ.

Aparatul etilostest a confirmat şi suspiciunile poliţiştilor: bărbatul urcase la volan băut. Individul s-a ales cu o amendă de 5.075 de lei şi cu permisul suspendat timp de 330 de zile.

Un alt şofer, de data aceasta fără permis, s-a întrecut cu poliţiştii pe străzile din Bucureşti. Bărbatul a fost oprit de un filtru, iar când i s-au cerut documentele a pornit în viteză. Bărbatul a fost prins după ce a intrat într-o maşină aflată în trafic. Şoferiţa a fost rănită uşor.

Bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat de poliţişti şi condus la secţie. Pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără drept. În maşina individul s-au găsit şi sume importante de bani, confiscate de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dă mâna că ţi-o rup!  Pune-i, mă, cătuşele!". Momentul în care șoferul băut din Galați este încătușat. A fost prins abia în al doilea blocaj rutier