Antena Meniu Search
x

Video "Dacă nu mai poţi să-l înghiţi, roade-l!" Adolescenți sechestrați și obligați să mănânce sticlă, într-o casă din Brașov

Scene uluitoare în casa unui individ din localitatea Caţa, judeţul Brașov. Doi minori au fost obligaţi să mănânce sticlă. Avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 10:31

Vezi și

Toată scena a fost transmisă live de unul dintre cei patru agresori, care apoi au fost reţinuţi pentru lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Adolescenții au fost luați cu forța de pe stradă

Poliţiştii spun că cei doi minori abuzaţi, de 17 şi 18 ani, se întorceau de la o petrecere, iar în jurul orei 23.00 ar fi fost opriţi pe stradă de trei indivizi care i-au bătut şi i-au dus cu forţa într-o locuință din apropiere, care aparţinea celui de-al patrulea suspect.

Iar aici, unul dintre minori ar fi fost pus să mănânce bucăţi de sticlă. Suspecţii, cu vârste între 18 și 32 de ani, vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Dacă nu mai poţi să-l înghiţi, roade-l!" Adolescenți sechestrați și obligați să mănânce sticlă, într-o casă din Brașov