Antena Meniu Search
x

Video "Dacă ştiam că plecaţi într-o astfel de lună de miere, ne puneam zid în calea voastră". Lacrimi şi durere după moartea celor doi poliţişti, în accidentul din Cluj

Apar informaţii înfiorătoare în cazul accidentului celor doi tineri poliţişti care au murit în accidentul de la Cluj. Tânăra de 24 de ani care urma să devină mamă fusese agent la rutieră chiar în zona unde a avut loc tragedia. Poliţiştii au rămas împietriţi de durere când şi-au dat seama că şi-au pierdut camarazii. Cei doi plecaseră la Băile Felix să se relaxeze în luna de miere. Fratele fetei era într-o altă maşină în faţa lor, dar s-a întors după ei şi a descoperit dezastrul. 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 18:08

Verişorul lui Lucas: Era fericit la Cluj, se mutase acolo şi avea o viaţă frumoasă, pe care alţii şi-ar dori-o!

Vieţile celor doi tineri poliţişti s-au curmat brusc într o clipă de neatenţie. Lucas şi Ana Maria erau împreună de un an de zile. Cu doar o săptămână înainte de accident s-au căsătorit civil la Vaslui. Au dat o petrecere în satul Brodoc şi şi-au anunţat invitaţii că vor fi părinţi de băiat. Vestea morţii a căzut ca un trăsnet peste familie şi apropiaţi.

Cunoscut: A fost petrecere, au avut câte şi mai câte până la 3 dimineaţa s-a auzit. Am zis, uite ce frumos cântă.

Verişorul lui Lucas:  Dacă am putea să dăm timpul înapoi, am face tot posibilul.

Pe acelaşi subiect

Cei doi tineri plecau în vacanţă

Cei doi tineri mergeau să se relaxeze la Băile Felix. În faţa lor era fratele fetei care s-a oprit să alimenteze maşina într-un peco şi să-i aştepte. Pentru că nu mai veneau, i-a sunat. Nu a răspuns însă nimeni. Rudele s-au întors din drum şi au descoperit nenorocirea. Într-o curbă, în localitatea Şaula, Lucas a intrat în viteză, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autocisternă. Apropiaţii nu ştiu cum s-a putut întâmpla aşa ceva, mai ales că tânărul învăţase să conducă chiar de la tatăl său, un renumit instructor auto.

Verişorul lui Lucas: Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat. Cuvintele nu îşi au rostul la câte durere este!

Tânăra de 24 de fusese agent la Rutieră chiar în zona unde a avut loc tragedia

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost dărâmaţi de durere când şi-au dat seama că victimele accidentului sunt chiar colegii lor.

Colega Anei: Un poliţist corect, îşi făcea meseria, îi plăcea ceea ce face. Era o persoană deosebită, liniştită, ajuta pe toată lumea, plăcută de toată lumea, veselă.

Apropiat al familiei: Părinţii sunt foarte distruşi. Îîi cunosc pe amândoi de mici, erau foarte cuminţi, liniştiţi, nu erau obraznici.

Apropiat al familiei: Nişte oameni deosebiţi. Băiatul... mai cuminte ca o fată.

Apropiat al familiei: E o tragedie! Un băiat de nota 20, 30 dacă se poate!

Şeful de la RAR Vaslui, care a fost alături de ei în ziua cea mare, a dat voce acum durerii apropiaţilor. "Dacă ştiam, cu o săptămână îndărăt, că voi astăzi, veţi pleca într-o altfel de lună, de miere, ne puneam cu toţii, zid, în calea voastră. Plecaţi mâine şi ne revedeam la botez, apoi la nuntă", a scris el pe Facebook.

Tânăra de 24 de ani absolvise Şcoala de Poliţie la Cluj în 2019. Lucrase ca agent rutier la Huedin, dar se transferase la IPJ Cluj la Resurse Umane. Soţul ei, de 23 de ani, lucra la Brigada de Operaţiuni Speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dacă ştiam că plecaţi într-o astfel de lună de miere, ne puneam zid în calea voastră". Lacrimi şi durere după moartea celor doi poliţişti, în accidentul din Cluj