Antena Meniu Search
x

Foto "Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte". Lucas și Ana, gravidă cu gemeni, au murit în luna de miere, în Cluj

Accidentul mortal produs pe DN1, în localitatea Șaula din județul Cluj, a nimicit o tânără familie. Lucas, în vârstă de 23 de ani, și Ana Maria, de 24 de ani, se cununaseră săptămâna trecută și în luna august urmau să facă nuntă. Potrivit publicației Vremea Nouă, tânăra era polițistă în cadrul IPJ Cluj și ar fi fost însărcinată în luna a treia. În urma lor au rămas două familii îndurerate.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 17:23

"Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte". Lucas și Ana, gravidă cu gemeni, au murit în luna de miere, în Cluj
"Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte". Lucas și Ana, gravidă cu gemeni, au murit în luna de miere, în Cluj - Observator

Tragedie pe o şosea din Cluj. Doi tineri polițiști, soț și soție, au murit pe drumul spre luna de miere. Se duceau la Oradea, când într-o curbă, din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o cisternă condusă de un şofer din Ucraina. Cei doi abia se căsătoriseră şi aşteptau un copil, spun apropiaţii. Cazul este cercetat penal de colegii lor.

Conform sursei citate, Lucas, un șofer cu experiență, școlit de MAI pentru misiuni speciale, nu avea niciun motiv să se grăbească. Era în luna de miere alături de Ana Maria, soția lui gravidă cu gemeni. La ora producerii accidentului, duminică dimineața, se circula cu lejeritate, iar curba nu ar fi trebuit să îi pună pună probleme. Cu toate acestea, tânărul, fiul unui cunoscut instructor auto, a sfârșit alături de persoana iubită sub roțile unei autocisterne, pe Drumul Național 1.

Tragedia de la Cluj a picat ca un trăsnet pe familia tânărului din Brodoc, județul Vaslui

"Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte. Vă dați seama, săptămâna trecută eram cu toții la Primăria Vaslui și le uram tinerilor căsătoriți viață lungă și casă de piatră, iar acum ne pregătim de înmormântare. Erau fericiți că le venea și copilul. Se gândeau la nuntă, erau în toiul pregătirilor. Numai iată că ceasul rău a venit și a transformat toată bucuria și reușita acestei tinere familii într-o tragedie. Dumnezeu să-i aibă în pază și să le rânduiască în ceruri un loc al lor, fiindcă nu au făcut rău la nimeni", a spus un vecin al familiei îndoliate din Brodoc.

Pe acelaşi subiect

Ambii erau poliţişti în Cluj-Napoca. Tânăra de 24 de ani a fost agent rutier la Huedin, după care s-a transferat la IPJ Cluj. Soţul ei, de 23 de ani, lucra într-o structură de elită din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cum s-a produs accidentul mortal din Șaula, județul Cluj

Accident mortal pe DN1, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului. Un Renault cu numere de Vaslui s-a făcut pur şi simplu praf, după ce s-a izbit în plin de o autocisternă, pe contrasens. La sosirea echipajelor de urgenţă, în vehicul se aflau încarcerate două persoane, un bărbat şi o femeie, de 23 de ani, respectiv 24 de ani. Din păcate, ambele victime au fost declarate decedate la faţa locului.

Din primele informaţii, se pare că tânărul şofer ajuns la km 522+300 m, iar într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani. Acesta din urmă a fost testat dacă a consumat alcool înainte să urce la volan, dar rezultatul a ieşit negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte". Lucas și Ana, gravidă cu gemeni, au murit în luna de miere, în Cluj