Antena Meniu Search
x

Video "Dă-i, mă, bucată în gură!" Elev de 14 ani, snopit în bătaie de un băiat de aceeaşi vârstă. Agresorul l-a dezbrăcat ca să-i ia banii, dar copilul n-avea un leu la el

Caz şocant în Deva! Un adolescent de 14 ani a fost snopit în bătaie de un băiat de aceeaşi vârstă. Culmea, agresorul a încercat să îl tâlhărească, însă copilul nu avea niciun ban la el. Scenele dramatice au fost filmate de un alt adolescent, complice la tot ce s-a întâmplat. 

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 08:42

Vezi și

Martor: Dă-i, mă, bucată în gură! 

Imaginile greu de privit au fost filmate ziua în amiaza mare, de un copil de aceeaşi vârstă cu victima şi agresorul. Băiatul, în vârstă de 14 ani, era în vizită la mama lui, în Deva şi a fost prins de adolescenţii de 14 ani într-o zonă ferită de ochii lumii, între blocuri.

Victimă: Te rog frumos, şefu', să mă ierţi!

Agresor: Altă dată ce se întâmplă?

Pe acelaşi subiect

Victimă: Altă dată îmi iau bătaie mare. 

Băiatul de 14 ani, bătut şi umilit de alţi doi adolescenţi

Iar chinul nu se opreşte aici. Pe lângă corecţie fizică şi umilinţă, băiatul este obligat să le dea bani celor doi adolescenţi. Agresorul chiar îl caută în buzunare pe copil, însă acesta nu avea niciun leu la el.

Agresor: Jos boxerii, acum! 

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Poliţia şi Protecţia Copilului s-au autosesizat, însă a fost executată o procedură specială pentru că toţi cei implicaţi sunt minori.

Cristina Chirilă, purtător de cuvânt DGASPC Hunedoara: Copiii au fost informaţi şi consiliaţi în ceea ce priveşte evenimentul produs. Atât minorul victimă, cât şi minorul agresor refuză serviciile de consiliere psihologică oferite în cadrul DGASPC Hunedoara. 

Bogdan Niţu, comisar şef IPJ Hunedoara: Deşi partea vătămată nu a depus plângere, poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Efectuează cercetări cu privire la comiterea acestei infracţiuni, urmând ca, în funcţie şi de răspunderea penală şi de expertiza psihiatrică medico legală, dispusă de procurori în acest caz, să se continue cercetările, dat fiind că atât victima, cât şi prezumtivul autor au vârsta de 14 ani. 

Agresorul se laudă, pe reţelele de socializare, că practică MMA şi kick-boxing, dar acum ar putea ajunge din sportiv în infractor.

Cazul acesta nu e singular, în ultimii ani fenomenul de bullying şi violenţă între copii a luat amploare. Un grup de sportivi din Deva a lansat o iniţiativă care încurajează acest sport, dar le transmite tinerilor faptul că bătaia ar trebui să se ţină în ring şi nu pe stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dă-i, mă, bucată în gură!" Elev de 14 ani, snopit în bătaie de un băiat de aceeaşi vârstă. Agresorul l-a dezbrăcat ca să-i ia banii, dar copilul n-avea un leu la el